"Haris može otac da mi bude, svi znaju da Goga voli mlađe!" Sekulićeva dobila šok pitanje, pa bez pardona i odgovorila

13.06.2024

12:05

0

Još se komentarišu razvodi na estradi

"Haris može otac da mi bude, svi znaju da Goga voli mlađe!" Sekulićeva dobila šok pitanje, pa bez pardona i odgovorila
Haris Džinović i Goga Sekulić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

O razvodu Harisa Džinovića od Meline se još raspreda, a poslednji komentar stigao je od njegove koleginice Goge Sekulić.

Ona je, odgovarajući na pitanje da li bi bila u vezi sa starijim kolegom, naprosto bila šokirana, pa je tako i odgovorila.

- Haris Džinović i ja?! On može otac da mi bude, on je godište mog oca. Da se čovek ne uvredi, ja poštujem njegov rad, čovek je gospodin. Možda njegova bivša supruga više voli starije muškarce, ali za Gogu je poznato da ne voli. Svi znaju da Goga Sekulić voli mlađe momke – istakla je ona za Pink.

Inače, u proteklom periodu mnogi su komentarisali razvode Harisa Džinovića i Dragane Mirković, a reč je upravo o kolegama. Tako su pojedinci osudili Melinu, ali je više njih stalo u njenu odbranu zbog Harisovih komentara. Neki od pevača koji su dali svoj sud su Ljuba Aličić, Aleksandar Sofronijević, Biljana Jevtić, Mia Borisavljević, Kaja Ostojić, Radiša Trajković Đani, Rajo Simovnović...

ATAImages/Antonio Ahel
Haris Džinović i Melina Galić

Podsetimo, Haris je nedavno govorio i o ženama koje mogu da ga osvoje.

- Ja sam sada slobodan muškarac. Emotivno dostupan, a na mene ostavljaju utisak lepe i pametne žene, nema ih previše! Mora biti normalna. Mora da ima savest, da ima toleranciju, da bude radna. Ljubav može biti i dodir ruke, i kad se završi u krevetu... Žene moraju da imaju stav! Svi ljudi bi trebalo da imaju stav - rekao je on nedavno za "Prvu".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike