Goca tera mak na konac, a tek Raša što ume da bude nezgodan: Kad ,,uđu u crveno" traže pomoć i psihijatra i psihologa!

30.12.2020

13:54

0

Pevačica ističe da su za njih psihoterapije veoma lekovite, jer im pružaju drugi uvid u probleme

Goca tera mak na konac, a tek Raša što ume da bude nezgodan: Kad ,,uđu u crveno" traže pomoć i psihijatra i psihologa!
Copyright Goca Tržan Printscreen ,,Balkanskom ulicom"

Goci Tržan i Raši Novakoviću javnost je često predviđala raskid, a onda i razvod, zbog razlike u godinama koja njima, pak, nimalo ne smeta. Pevačica je pred kamerama ,,Super TV” napomenula da su njih dvoje zajedno zato što se vole, a ne da bi drugima bilo šta dokazivali, ali da, kada i dođe do nesuglasica – bez problema traže savete i pomoć stručnih lica.

– Mi nismo zajedno da bismo dokazali ljudima da ćemo uspeti. Zajedno smo zato što se poštujemo i volimo. Što bismo se uopšte interesovali šta drugi misle? Postoje i kod nas svađe i to je normalno. Raša uvek prvi popusti, a ja teram mak na konac. Ume i on da ,,uđe u crveno”, ali onda se u tim momentima uplašim i isključim. Uplašim se njegovih reakcija, jer je izuzetno neprijatan i nezgodan. Često idemo kod psihologa i psihijatra privatno, kada su naši odnosi u pitanju. Psihoterapije su veoma lekovite jer nam pružaju drugi uvid u naše probleme. Neko ko je potpuno emotivno isključen vidi te potpuno drugačije. Treba neko objektivno i sa empatijom da vam kaže šta i kako treba da učinite i poboljšate vaš odnos – objasnila je Goca, a suprug deli mišljenje sa njom.

Pročitajte još:

– To što danas rade psiholozi i psihijatri, to su nekada radile naše bake i deke, nego mi ne živimo sa bakama i dekama. Neki nažalost nisu tu i oni su nekada bili najbolji savetodavci. Mi koji smo od njih udaljeni idemo kod psihologa, jer znamo da to neće iskoristiti protiv nas. U današnje vreme kada imate prijatelja, ne možete da ispričate neke stvari, a da to neko posle protiv vas ne zloupotrebi – iskren je bio Raša, ne skrivajući to da je popustljiv prema Leni, Gocinoj ćerki iz prvog braka.

– Popustljiv sam, a Goca je stroga. Tačnije, realan sam. I tri i četiri i dva, sve je to ocena. A Goca je u fazonu dobiješ četiri, moraš da popraviš. Takvu ocenu ne treba nikada popravljati, to je najbolja ocena. Čim je nešto savršeno, ružno je – istakao je Raša, ali pvačica se ne bi sa tim složila.

Pročitajte još:

– Kakva je to ocena tri ili četiri? Bolje jedinicu, nego te ocene. Znate kako, ja sam majka koja traži od svog deteta da pruži ono što može. Mora da shvati da joj je škola najbitnija stvar trenutno i mora sa time da se pomiri. Nema nikakve bitnije obaveze u životu. To joj jako teško pada. Dodatno je nervira što misli da je ja stalno upoređujem sa sobom, jer sam bila vukovac, đak generacije, imala sam sve petice. Uopšte je ne upoređujem sa sobom, ali želim da bude štreberka i odlična – kaže pevačica, inače sigurna da je generaciji njene naslednice danas daleko teže, nego što je to nkada bilo.

– Buduće generacije nemaju emotivnu povezanost, nemaju koncentraciju. Nemaju poverenja ni u koga, jer se sve slika, sve se snima. Ti kad uđeš sa nekim u ljubavnu vezu moraš dobro da proveriš da li budala nije uključila telefon ili da nije uključila tonski da te snima i da to posle zloupotrebi. Mislim da im je zbog toga jako teško – zaključila je Goca Tržan.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike