Jelena Gavrilović progovorila o svadbi s Darijom: Haljina će biti kao i ja, ekstravagantna!

17.06.2024

21:10

0

Posle već dugogodišnje veze, uskoro će „stati i na ludi kamen"

Jelena Gavrilović progovorila o svadbi s Darijom: Haljina će biti kao i ja, ekstravagantna!
Jelena Gavrilović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Jelena Gavrilović uskoro će se zavetovati na večnu ljubav svom izabraniku, Dariju Jeftiću, s kojim je skoro pazarila i jednu luks nekretninu.

Progovorivši za izvesne medije o njihovom venčanju glumica je istakla da još uvek nema tačan plan za taj dan, ali da će zasigurno nositi i te kako raskošnu venčanicu - kakva njoj i pristaje.

- Ljubav je dobro, odlično, haljina će biti kao i ja, ekstravagantna. Za 42 godine imala sam vremana da razradim plan, nemam ga još uvek, ali čim budem imala, obavestiću vas - prokomentarisala je ona na jednom prestoničkom događaju.

Jelena Gavrilović, ATA Images/Antonio Ahel
 

- Ne uspevam da se odmorim, ali planiram da odem u Grčku. Naš posao je takav i nikad se ne zna kada će ga biti. Volim grčku muziku, iako ne govorim grčki. Naši umetnici vole da pozajme pesmu iz regiona, tako da taj grčki melos preovladava na našoj sceni, ali ih ne bih imenovala sad. Svako će večeras sigurno uživati u spektaklu - rekla je Jelena koja, pak, i nikada ni sa jednim momkom iz Grčke nije bila, pa je na takvo pitanje medija odgovorila:

- Ne znam kakvi su Grci frajeri, nisam nikad imala Grka frajera. Oni su niži od mene, više volim Bosance. Između Grka i Bosanaca, ja biram Bosance - zaključila je Gavrilovićeva.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike