Moderna oaza u elitnom delu Beograda: Zavirite u stan Jelene Gavrilović, jedan detalj privlači veliku pažnju (FOTO)

23.05.2024

08:30

0

Ima dosta prostora za uživanje

Moderna oaza u elitnom delu Beograda: Zavirite u stan Jelene Gavrilović, jedan detalj privlači veliku pažnju (FOTO)
Jelena Gavrilović - Copyright ATAImages/ G.G.

Glumica Jelena Gavrilović naširoko je poznata po svom talentu i raskošnom glasu, a kako se trudi da privatan život sačuva za sebe, to je baš ono što mnoge interesuje. 

Svoju oazu mira svila je u elitnom delu Beograda, u stanu u koji se uselila pre nekoliko godina. 

Ono što je na prvi pogled odmah uočljivo jeste da je stan veoma moderno opremljen, ali u isto vreme detalji koje je Jelena unela u njega mu daju posebnu notu i čine ga pravim domom. 

Kuhinja je, kako se može videti, u sklopu trpezarije i dnevne sobe, a tamni elementi privlače pažnju svojom elegancijom. Tu se nalazi i veliki, stakleni trpezarijski sto sa sivim stolicama, a ova boja i dominira stanom. 

S druge strane, dnevna soba, iako u sklopu iste prostorije, odaje utisak kao da je odvojena, a to je učinjeno velikom tirkiznom foteljom sa zlatnim nogicama koja, čini se, ima glavnu ulogu u ovom domu.

Po celom stanu su i zlatni detalji - od lustera, preko stočića do zanimljivih figura na zidovima, a tik pored vrata od terase nalazi se velika polica prepuna knjiga i drugih raznih sitnica. Što se tiče spavaće sobe, nju Jelena nije preterano pokazivala, ali se vidi da je u bež i zlatnim tonovima, sudeći po jednoj od fotografija koju možete videti u galeriji iznad.

Iza velikih prozora sa crnim okvirima nalazi se terasa, u kojoj Jelena Gavrilović može da uživa i zimi i leti u nestvarno lepom pogledu.

Jelena Gavrilović je, podsetimo, u dugogodišnjoj vezi sa svojim partnerom Dariom koji ne voli da se eksponira u javnosti, a prošle godine su se verili

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike