Udaje se Jelena Gavrilović! Isplivali detalji gala slavlja: Evo gde će biti, kada i kakvu venčanicu glumica planira da nosi!

30.05.2024

15:20

0

Sudbonosno „da" će izgovoriti biznismenu Dariju Jeftiću pred oko 30 najbližih

Udaje se Jelena Gavrilović! Isplivali detalji gala slavlja: Evo gde će biti, kada i kakvu venčanicu glumica planira da nosi!
Jelena Gavrilović - Copyright ATAImages/Zorana Mandić

Glumica Jelena Gavrilović i njen dugogodišnji partner, biznismen Dario Jeftić, venčaće se sredinom septembra u Grčkoj, u jednoj luksuznoj vili na obali mora.

- Neće to biti ogromna svadba, vrlo intimna, nekih 30 odabranih zvanica, kumovi, porodica i najbliži prijatelji. Za Jelenu se šiju dve venčanice, jedna je domaćeg dizajnera, a druga poznatog stranog kreatora - tvrdi izvor za „Pink.rs", pa dodaje kako će par i njihove goste zabavljati dve veoma poznate muzičke zvezde; takođe, jedna domaća i jedna strana.

- Što se tiče muzike goste će zabavljati dve velike zvezde i to jedna domaća i jedna strana. Oni su već uveliko u pregovorima oko toga - zaključio je potom insajder.

Svim gostima će biti plaćeni putni troškovi, a vila će biti dekorisana kao iz bajke. Crkveno venčanje, s druge strane, biće obavljeno u Srbiji po svim pravoslavnim običajima u jednom manastiru van Beograda.

 

 

Iako se glumica još uvek nije oglašavala i javno na ovu temu, njeni brojni fanovi svakako već nižu čestitke i žele joj puno sreće u bračnom životu s Jeftićem.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike