Ljubav Milana Kalinića i njegove supruge počela je pre nego što su se zvanično upoznali: Ovo je njihova priča

16.06.2024

07:45

0

Malo ljudi zna kako se sve odigralo

Ljubav Milana Kalinića i njegove supruge počela je pre nego što su se zvanično upoznali: Ovo je njihova priča
Sandra Kalinić i Milan Kalinić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Glumac i voditelj Milan Kalinić od 2006. godine je u braku sa Sandrom Kalinić, s kojom je zasnovao porodicu, pa su oni danas ponosni roditelji dvoje dece.

Kako je par jednom prilikom ispričao, oni su se često sretali na žurkama dok je Sandra radlia kao promoterka.

- Stalno smo se sretali. Neretko bismo razmenili poneki pogled, ali je on uvek bio okružen gomilom devojaka. Nije mi padalo na pamet da ću jednog dana biti u ozbiljnoj vezi s njim - rekla je ona svojevremeno.

ATAImages/ Antonio Ahel
Sandra i Milan Kalinić

Prvi korak glumac je napravio tek na proslavi rođendana Dragana Stojkovića Piksija, na kom je Sandra radila kao promoterka jednog brenda cigareta.

- Delovao mi je kao neki kobac koji iz prikrajka vreba povoljan trenutak za akciju. Takav njegov stav mi je nekoliko puta izmamio osmeh. To ga je ohrabrilo – prisetila se.

Milan je primetio Sandru i komentarisao njen izgled sa drugom.

- Čim sam je ugledao, po starom muškom običaju počeo sam s drugarom da komentarišem njene vrline i mane. A ona je veselo koketirala na sve strane. Prišao sam joj s najglupljom frazom: "Neverovatno si mi poznata". Potvrdila je da se znamo od ranije - otkrio je Kalinić, pa dodao:

ATAImages/ Antonio Ahel
Sandra i Milan Kalinić

- Kasnije mi je ispričala kako smo se videli na Sajmu automobila, pa posle predstave Žaklina Bandeka na moru, potom i da sam joj nekoliko puta nešto dobacio. Sećao sam se svake situacije, ali ne i njenog lika. Stalno sam je zadirkivao da i nije neka riba kad je toliko trebalo da je primetim - šali se ovaj par.

Milan i Sandra su u braku dobili dvoje dece, a ono što svi hvale je to što vode računa o svom izgledu, te oboje sjajno izgledaju.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike