Rubi ju je nazvala "ćopava Maribel", a ovako ona danas izgleda: Sreću je našla kraj biznismena, zajedno su doživeli veliku tragediju (FOTO)

16.06.2024

08:45

0

Svi kažu da se nije uopšte promenila

Rubi ju je nazvala "ćopava Maribel", a ovako ona danas izgleda: Sreću je našla kraj biznismena, zajedno su doživeli veliku tragediju (FOTO)
Rubi i Maribel - Copyright YouTube

Serija "Rubi" je držala prikovane za ekran gledaoce u Srbiji pre tačno 20 godina, a i danas izaziva veliku pažnju.

Ono što danas mnoge zanima jeste kako izgledaju likovi iz ove serije i kakvim životima žive, a jednu od glavnih uloga tumačila je glumica Žaklin Brakamontes.

"Ćopava Maribel"

Žaklin je tumačila lik Maribel de la Fuente, bogatašice iz dobre porodice, koju je Rubi mrzela iako joj je bila najbolja drugarica. Rubi je nervirala dobrota koju svi vide kod Maribel, a posebno je volela da je proziva na račun njenog deformiteta. 

Naime, nakon saobraćajne nesreće, Maribel je imala povredu noge, te ju je Rubi, iza njenih leđa, zvala "ćopava Maribel", kako je kod nas prevedeno i taj nadimak se ustalio u narodu, pa se i danas koristi.

Život je nije mazio

Iako je za Žaklin uloga Maribel otvorila brojna vrata i počela da dobija veliki broj uloga, njen privatan život nije bio nimalo lak.

Samo nekoliko godina pre nego što će steći popularnost u seriji, ona se prijavila na izbor za "Mis Meksika", gde je i pobedila. Međutim, to je narušilo njeno zdravlje, jer se izgladnjivala kako bi bila što mršavija.

Profimedia
Žaklin na izboru za "Mis sveta" (u sredini)

Uz pomoć najmilijih uspela je da se izbori sa anoreksijom, što nije bilo nimalo lako. 

Ljubavni život

Žaklin se dugo zabavljala sa kolegom Valentinom Lanusom, u jednom trenutku su se i verili, a onda iznenada raskinuli. Glumica je jednom prilikom priznala da ju je raskid "potpuno uništio", ali je sa njim ostala u dobrim odnosima, pa su čak i igrali u jednoj seriji nakon svega.

Vilijam Levi, muškarac kog domaća publika, pogotovo ona ženska, vrlo dobro zna, bio je jedan od onih sa kojim su povezivali Žaklin.

Instagram printscreen/willevy
Vilijam Levi

Kako je bilo poznato da je Vilijam varao svoju suprugu, u medijima su počeli da ga spajaju sa svim koleginicama sa kojima je radio, pa i sa Žaklin, ali su oboje demantovali da ima ičega među njima.

Iako je imala ljubavne promašaje, Žaklin je sreću našla kraj biznismena Martina Fuentesa i sa njim danas ima petoro dece.

Međutim, u jednom trenutku je njihov život prodrman velikom tragedijom kada im je preminula beba. 

Profimedia
Žaklin sa suprugom Martinom

Naime, glumica je nosila blizance, a tokom porođaja je jedna od beba preminula usled komplikacija. Ona je tada rodila devojčicu koja nosi ime po majci – Žaklin, dok je dečak Martin preminuo. Nakon ovoga, dobili su ćerku Karolinu, a potom i Renatu, a onda je glumica rodila bliznakinje, Emiliju i Paulu.

Ništa se nije promenila

Ono što mnogi komentarišu jeste da se Žaklin ništa nije promenila u poslednjih 20 godina, te da izgleda čak i bolje nego što bi mnogi očekivali.

Pored glumačkog posla, ona je veoma posvećena porodici, pa na njenom nalogu na Instagramu često možemo da vidimo objave sa decom i mužem. 

Pored toga, bavi se i voditeljskim poslom, ali je i pomalo influenserka, pa neretko reklamira razne proizvode.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike