Sebastijan je bio pravi zavodnik, a tek da vidite kako danas izgleda: Proslavila ga je serija koju su pre 20 godina Srbi obožavali!

27.01.2024

00:08

0

Svima je privukao pažnju svojim izgledom

Sebastijan je bio pravi zavodnik, a tek da vidite kako danas izgleda: Proslavila ga je serija koju su pre 20 godina Srbi obožavali!
Sebastijan Rulji kao Hektor u seriji "Rubi" - Copyright Youtube screenshot/ Boyan Acero

Serija "Rubi" emitovana je u Srbiji pre 20 godina, a svi su pratili avanture istoimene junakinje, proračunate zavodnice, te njene "prijateljice" Maribel, zgodnog Hektora i doktora Alehandra. 

Hektora je tumačio glumac Sebastijan Rulji, za kog je ova uloga bila prekretnica u karijeri. On je tada imao 29 godina, zbog njegovog izgleda su mnoge žene bile zaljubljene u njega, a zbog talenta su uloge počele samo da se nižu. 

Glumac danas ima 49 godina, a i dalje izgleda fantastično. Kada je u pitanju njegov ljubavni život, on nije bio previše turbulentan. 

Sa dugogodišnjom devojkom i koleginicom Sesilijom Galijano venčao se 2007. godine, a tri godine kasnije dobili su sina Santijaga. Međutim, već naredne godine su se rastali. 

Njegova ljubavna veza sa 13 godina mlađom koleginicom, Anđelikom Bojer posebno je privukla pažnju, budući da su se upoznali na snimanju serije "Teresa", u kojoj su igrali lubavni par i imali veoma strastvene scene.

Njih dvoje su zajedno već više od decenije, a na društvenim mrežama ih prate milioni ljudi koji su oduševljeni njihovom ljubavlju, pa to često i iskazuju. Inače, Sebastijan je jednom prilikom otkrio da je bio sklon varanju, ali da je sa sadašnjom izabranicom našao "mirnu luku". 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike