„Žao mi je tih ljudi, možda ih je pojeo Beograd..." Ljuba Aličić o estradnim razvodima: Život je čudan!

30.05.2024

13:25

0

Pevač ističe kako je on i više od četiri decenije u braku, ali da to ne znači da njemu ništa ne može da se desi

„Žao mi je tih ljudi, možda ih je pojeo Beograd..." Ljuba Aličić o estradnim razvodima: Život je čudan!
Ljuba Aličić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Ljuba Aličić u braku uživa i više od četiri decenije, ali je vrlo svestan da to uopšte ne znači da „i njemu nešto ne može da se desi". Komentarišući estradne razvode, naglašava kako „nigde nije zapisano da supružnici moraju da ostanu zauvek zajedno".

Svakako, žao mu je onih koji su na svoje dugogodišnje ljubavi stavili tačku.

- Za razvode volim da kažem i šalim se malo, možda ih je pojeo Beograd. Žao mi je tih ljudi, ali Bože moj, život je čudan, jer i ja sam četrdeset i tri godine u braku, ali može i meni nešto da se desi. Nigde nije zapisano da neko mora da ostane u braku. Žao mi je zvezda koje su uspele u svom radu i imali uspešne žene, a sad je došlo do toga da se razvedu, recimo Haris Džinović - kazao je za jedne medije Aličić, koji je i više od pola veka aktivan na sceni, ali mu dan-danas ništa ne pada teško kada je posao u pitanju.

Ljuba Aličić, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Nikada mi posao nije dosadio, jer to jedino znam da radim. Najteže mi padaju putovanja iz mesta u mesto, grada u grad. Nije lako ne spavati. Ima pevača koja pevaju samo tek tako, a ja pevam kvalitetno i moja publika mora da bude raspoložena uvek, zato i uspevam - objašnjava on, kom je i svejedno gde nastupa, samo da je dobro.

- Svejedno mi je gde pevam, privanu svirku ili u klubu. Nikada nisam imao neprijatna dešavanja na privatnim zabavama, dobar sam sa ljudima. Moja publika je takva i mene narod voli. Nema problema kod mene - rekao je Ljuba i onda otkrio da li peva za fiksnu cenu ili bakšiš.

- Zavisi od dogovora, ja radim šest sati. Od sedam do jedan i da li otpevao dvadeset ili trideset pesama, to je do jedan.

Osvrnuvši se, pak, na novije generacije na estradi, nije ih štedeo.

„Ne znaju oni ovaj posao da cene!"

Ljuba Aličić, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Glume zvezde, neću za njih ništa da pričam i sto puta sam rekao ima dobrih pevača, ali ne znaju da cene ovaj posao koji treba da se dobro radi i da budu profesionalci. Znam neke mlade pevače, napiju se, ne dođu na nastup i to je iživljavanje i time se potcenjuje publika. Nebitno da li su oni „Zvezde Granda" ili nešto drugo, to nije lepo - iskren je bio pevač.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike