Šejlin muž o pobedničkom koncertu nove zvezde „Granda" u Tuzli: Postoji šansa da se i ne desi!

13.06.2024

10:30

0

Sve je potanko objasnio

Šejlin muž o pobedničkom koncertu nove zvezde „Granda" u Tuzli: Postoji šansa da se i ne desi!
Ceca Ražnatović, Šejla i Armin Zonić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Suprug najnovije zvezde „Granda" Šejle Zonić, Armin, oglasio se na društvenim mrežama pa istakao kako par niko od nadležnih još nije kontaktirao akonto pobedničkog koncerta pevačice u Tuzli, o kom se već danima svašta priča.

- Zamolio bih svoje prijatelje da mi više ne šalju linkove sa društvenih mreža gde poznati i nepoznati profili vređaju Šejlu i mene, stavljajući nas u kontekst rata i prošlosti. Šejla je u finalu otpevala dve bosanske sevdalinke. Kao akademski muzičar na regionalnom takmičenju je predstavila svoju Tuzlu, Sanski Most i Bosnu i Hercegovinu na veoma lep i moralan način, a mnogi vide samo mržnju koju imaju u sebi i to izbacuju kroz razne uvrede prema Šejli koja nije bila ni rođena kada su se mnoge stvari izdešavale. Ne mogu nikome da kažem koga će da voli ili mrzi, ali ne radite to preko naših leđa - napisao je, pa dodao:

Poruka Armina Zonića, Printscreen Facebook / Armin Zonić
 

- I da, do sada nas od nadležnih niko nije kontaktirao za pobednički koncert u Tuzli, tako da postoji šansa da se ne desi. Bavite se realnim problemima da nam barem u budućnosti bude život lakši, bolji, srećniji... - zaključio je potom on.

Podsetimo, pošto se spekulisalo da li će se Zonićkina mentorka Ceca Ražnatović pojaviti na pomenutom koncertu, pevačica nije želela da se osvrće na zlurade komentare.

„Dogovorile smo se da ćutimo!"

Ceca Ražnatović i Šejla Zonić, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Jako mi je bilo teško to da je Šejla proživljavala to u momentu kada treba da raste, da blista. Devojka ni kriva, ni dužna, vanserijski talenat koja je meni jednostavno pripala. Igrom slučaja, tragedijom ratnih dešavanja, svega toga i politike koja je umešana u sve to, u naše živote, to dete je bilo izloženo jako prljavim stvarima. Dogovorile smo se da ćutimo obe. Ja sam mogla da pokrenem kampanju, da je branim, ali smo ćutale obe. Rekla sam joj: „Šejla, ono što ti je Bog dao, to ne može niko da ospori, a Boga nikada niko pobedio nije“. Ljudi dobre volje i zdravog razuma, oni će se uvek ponašati onako kako im srce govori, a ne kako im neko puni glavu. To je ružno, sramotno. Kažem da je Božija pravda pobedila, kako treba, tako se i desilo - kazala je bila ona za „Grand", akonto čitave drame.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike