Maja Nikolić o svojim razvodima: To je bila ljubomora koja prelazi u bolest

12.06.2024

21:23

0

Nikada nije bez partnera

Maja Nikolić o svojim razvodima: To je bila ljubomora koja prelazi u bolest
Maja Nikolić - Copyright ATA Images/A.A.

Maja Nikolić se danas pojavila na jednom prestoničkom događaju i tom prilikom prokomentarisala akutelnosti na muzičkoj sceni, koje joj se ne dopadaju.

Kako kaže, ona bi više volela da se vrati vreme muzičkih festivala, na kojima se i pojavila pre više od 30 godina.

- Ja bih volela da se vrati to vreme sa pet pevača u bivšoj Jugoslaviji. Nekako osećam da će se do kraja sledeće godine kvalitet vratiti na velika vrata, jer mislim da je svima muka od hiperprodukcije, kiča, neukusa, šunda i raznih pevača koji su najmanje pevači.

Printscreen „Novo jutro"
Maja Nikolić

Poznato je i da iza sebe ima dva razvoda, a sada je samo misteriozno rekla da "nikada nije sama".

- To je klizavo pitanje, a ja sam inače žena koja nikada nije bila sama, volim duge veze. Sve veze su mi bile duge. Nikada se nisam udavala da bih se razvela, ali ako dođe do razlike u karakterima, onda moraš da se razvedeš - rekla je ona za Informer, pa objasnila šta je najbitnije da bi se veza održala:

- Nije danas teško održati vezu, samo ako umeš da opraštaš i ako se pravi kompromis. I ako partner nije ljubomoran i obratno - kada žene nisu ljubomorne. To je stvar samopouzdanja. Suština braka je da voliš nečije mane.

ATAImages/ Antonio Ahel
Maja Nikolić

Maja je priznala i da su oba njena braka završena baš zbog nerazumevanja i velike ljubomore njenih tadašnjih muževa.

- Oba puta sam se razvela i rastavila od svih muškaraca zbog ljubomore koja prelazi u bolest. Nikada nisam uspela da nađem nekog ko nije ljubomoran, koliko god da je bio uspešan. Lepe žene nemaju mnogo sreće u ljubavi, jer muškarci žele od pevačice da naprave domaćicu, nažalost. Oni pravi muškarci, sa pravim manirima, koji su sigurni u sebe, takvi su u braku, a mene oženjeni muškarci ne zanimaju - rekla je ona, a na pitanje da li je i sama ljubomorna odgovorila je:

- Nisam ljubomorna. Nemam tu karakternu crtu, apsolutno. Ja sam toliko sigurna u sebe, znam da svaki moj muškarac blista uz mene. I da je prazadovoljan. Poslednji put mi je partner rekao: "Ti nekoga možeš da ubiješ samo od previše ljubavi i previše davanja".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike