Maji Nikolić koleginica traži dečka: Uzela me je pod svoje, bira mi i momke i repertoar!

31.05.2024

16:42

0

Koleginica joj se našla u najtežim danima

Maji Nikolić koleginica traži dečka: Uzela me je pod svoje, bira mi i momke i repertoar!
Maja Nikolić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Maja Nikolić već godinama nije snimila veći hit, a kako je toga i sama svesna, odlučila je da se posavetuje sa koleginicima. 

Prva joj je u pomoć uskočila Stoja Novaković, koja Maju savetuje da ostavi pop muziku i okrene se isplativijim žanrovima. 

- Stoja me je uzela pod svoje! Bira mi momke, stajlinge za nastupe, a savetujemo se i oko repertoara. Pogotovo je slušam oko izbora novih pesama. Često mi kaže da sam naivna kao dete i da ne znam da ubodem hit, te da je došlo vreme da mi ona izabere pesmu od koje mogu da zaradim ozbiljne pare, jer od pop muzike hleba nema - kaže Maja i dodaje:

ATAImages/ Antonio Ahel
Stoja Novaković

- Bez Stojinog blagoslova nijedan muškarac ne dolazi u obzir! Kada se neki muškarac pojavi u mom životu, odmah ga vodim kod nje na kafu da ga proceni. Stoja mu tako sazna i poreklo, a mnogo puta mi je pomogla da ne gubim vreme uzalud. Stoja je veoma stroga, kada počnem da joj pričam o nekom muškarcu, ubije mi svaku želju i razbije sve iluzije. Na kraju se ispostavi da je bila u pravu.

Malo je poznato da su njih godinama bliske prijateljice, a Maja tvrdi da Stoja ne želi da govori o svom humanitarnom radu. Ipak, ističe da joj je upravo ona prva uskočila u pomoć kada je trebala da se bori za starateljstvo nad sinom Lazarom. 

ATA Images/A.A.
Maja Nikolić

- Stoja mi kaže: "Ubijaš kako pevaš narodnjake. Sada ću ja da ti biram pesme od kojih možeš da zaradiš pare, ima da ih slušamo tri dana ako treba dok ne nađemo jednu koja će da bude hit. Kako ne umeš da izabereš prijatelje i momke, tako ni hit ne umeš da ubodeš!" Novu pesmu mi je Stoja birala! Još nije izašla, a Instagram već gori.

- Družim se sa Stojom skoro 30 godina, njoj najviše verujem na estradi. Stoja je namazana kao da ima hiljadu godina. Veliki je humanitarac, svima pomaže, ali ne voli da govori o tome. Kada sam imala probleme oko starateljstva nad sinom Lazarom, prva mi je pomogla. Toliko je pažljiva da od nje uvek dobijem pregršt poklona - zaključuje Maja za Informer.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike