Maja Nikolić ponovo na udaru komentara zbog fotošopa: "Ona kao Merilin Monro, a Šako Polumenta ispao iz Sims-a" (VIDEO)

31.05.2024

21:45

0

Pevač je zbog filtera dobio šminku

Maja Nikolić ponovo na udaru komentara zbog fotošopa: "Ona kao Merilin Monro, a Šako Polumenta ispao iz Sims-a" (VIDEO)
Maja Nikolić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Pevačica Maja Nikolić često na svom Instagram profilu objavljuje fotografije za koje je optužuju da su preterano obrađivane. Neki je savetuju da se obrati profesionalcima, kako fotošop ne bi bio toliko očigledan, ali ona definitivno ne mari za komentare.

Ovog puta objavila je video sa kolegom Šakom Polumentom, koga mnogi nisu ni prepoznali zbog "filtera". Snimak je ubrzo postao viralan na Tviteru, a jedan od komentara glasi: "Ludim od Maje Nikolić koja se trudi da filterima i fotošopom izgleda kao Merilin Monro, a Šako kao da je izašao iz Simsa 4"

 

Podsetimo, pevačica je već duže vreme bez partnera, a nedavno je priznala da se oko ljubavnih izbora savetuje sa koleginicom Stojom. 

- Bez Stojinog blagoslova nijedan muškarac ne dolazi u obzir! Kada se neki muškarac pojavi u mom životu, odmah ga vodim kod nje na kafu da ga proceni. Stoja mu tako sazna i poreklo, a mnogo puta mi je pomogla da ne gubim vreme uzalud. Stoja je veoma stroga, kada počnem da joj pričam o nekom muškarcu, ubije mi svaku želju i razbije sve iluzije. Na kraju se ispostavi da je bila u pravu - rekla je za Informer. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike