Barbara Bobak progovorila o roditeljima: Oboje su uključeni, tata je menadžer na terenu

12.06.2024

18:30

0

Pevačica je često na meti pogrdnih komentara

Barbara Bobak progovorila o roditeljima: Oboje su uključeni, tata je menadžer na terenu
Copyright ATAImages/ A.A.

Pevačica Barbara Bobak važi za jednu od najangažovanijih na estradi, a vrlo je aktivna i na društvenim mrežama.

Međutim, kao i svima, i njoj se događa da bude meta uvredljivih komentara i poruka, ali nju te stvari ne dotiču.

- Dobijala sam ružnih poruka u smislu vređanja, ali ne pretećih. To su fanovi nekih drugih osoba, ali to je zanemarljivo u odnosu koliko dobijam pozitivnih. Mislim da se to svima dešava. Ljudi daju sebi za pravo da naprave nalog bez slike i napiše uvredljiv sadržaj. Ako se time ispraznio, neka ga - rekla je Barbara, pa dodala:

ATAImages/Antonio Ahel
Barbara Bobak

- Mene ne može da iznervira takav komentar jer nikada u lice neću dobiti nijedan loš komentar. Do sada ga nisam dobila i neću ga dobiti - iskrena je bila ona.

Pevačica je nedavno izbacila novi album, a kroz njega i broj telefona na koji fanovi mogu da je kontaktiraju.

- Broj telefona sam dala da bi se prisetili tih starih vremena kada su bile pričaonice. Pišu i zovu konstantno, to je nenormalno. Nekad se javim, trudim se da odgovorim na što više poruka, ali baš puno poruka stiže i još gore je što neko uzme pa okači na Tik-Tok pa svi navale još više. Nema veze to je moja publika i moji ljudi, jako ih volim sve i volela bih da mogu svima da stignem da odgovorim na poruke, ali ne mogu - kaže ona i dodaje da se raduje koncertima koje su u Areni zakazale njene koleginice, Tanja Savić i Tea Tairović, ali da je još rano da planira svoj solistički koncert.

ATAImages/ A.A.
Barbara Bobak

Inače, pevačica na nastupe odlazi u pratnji oca, koji je zadužen za prevoz njenog tima i velika joj je podrška u karijeri.

- Otac ide sa mnom uvek i on zna šta je to i kako je. Ne govore mi roditelji da stanem jer oni znaju da od toga nema ništa šta god da mi kažu. Jako sam tvrdoglava i uporna. Otac s nama ide i vozi nas, on je menadžer na terenu - rekla je Barbara i dodaje da joj sa druge strane, majka pomaže oko kućnih poslova.

- Naravno, brinu se. Mama se trudi da mi pomogne oko svega, da mi olakša, da mi skine neko breme u smislu da li je to pranje veša, kuvanje ručka, sređivanje stana. Ona mi dosta pomaže sa strane. Uključeni su oboje u taj proces, ali mlada sam, imam snage i dok god je imam i mogu da uveselim publiku i ljude, ja ću to raditi - kaže ona.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike