Barbara Bobak je s ovim muškarcima delila svoj životni prostor: Hit detalj iz perioda posle pevačicinog raskida s Darkom Lazićem!

11.06.2024

00:20

0

Bili su tu i za njene roditelje, pomagali im, na čemu im je ona svakako zahvalna

Barbara Bobak je s ovim muškarcima delila svoj životni prostor: Hit detalj iz perioda posle pevačicinog raskida s Darkom Lazićem!
Barbara Bobak - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Barbara Bobak, otkako je raskinula sa Darkom Lazićem, svoju privatnost mahom čuva podalje od znatiželjnih pogleda. I dalje je, kako naglašava s vremena na vreme, singl devojka, a malo je poznato - da je po rastanku s pevačem živela s nekoliko muškaraca.

Naime, nekoliko članova njenog benda bilo se skućilo u njenom roditeljskom domu, a ona taj period pamti kao izuzetno zanimljiv.

– Bili su kod mene u kući dve godine, sada su se raselili. Bili su tu i za moje, pomagali su, to je bilo vrlo zanimljivo. Bila sam im podrška u startu i potrajalo je, ali neka je - kazala je nedavno ona, prenosi „Grand", koja za ljubav, kako je i skoro tvrdila, uopšte sada nema ni vremena.

– Nemam vremena za ljubav. Odmaram se tako što provodim vreme sa svojom mačkom, sa svojom porodicom, sa najboljom drugaricom idem u SPA, gledam filmove, jedem – nabrajala je bila kroz osmeh Barbara.

Barbara Bobak, ATAImages/ Antonio Ahel
 

Kao i svaka devojka, ipak, na društvenim mrežama dobija razne poruke, ali joj u istim fali kreativnosti.

– Dobijam pouke, svaka ženska osoba ih dobija. One glase: „Ćao lepoto“, „Hej, ćao, baš si lepa“ i to je to. Muškarci nisu nikad ni bili kreatvni – izjavila je Bobakova.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike