Marijana Mateus saznala je da ima tumor tik pred razvod od Lotara: Nikada u životu nisam bila toliko slaba!

12.06.2024

14:35

0

Do operacije se nije znalo da li je maligni

Marijana Mateus saznala je da ima tumor tik pred razvod od Lotara: Nikada u životu nisam bila toliko slaba!
Marijana Mateus - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Marijana Mateus, rođena Čolić, posle nekoliko meseci zabavljanja s Lotarom Mateusom pristala je da se uda za njega - u helikopteru, iznad Menhetna. Na vereničkom prstenu bile su ugravirane reči „zauvek ljubav", kako se svojevremeno prenosilo, a sudbonosno „da" su jedno drugom izgovorili krajem novembra 2003. godine.

- Prosidba je bila veliko iznenađenje. Lotar je znao da mi je Njujork omiljeni grad. Pre dve nedelje smo ugrabili vikend i skoknuli tamo. Samo mi je rekao: „Idemo na dvodnevno putovanje". Kad sam ga pitala gde ćemo, rekao je: „Ne smem da ti kažem, ubiće me ovi iz Partizana". Na aerodromu smo se sakrivali i pravili kao da idemo u Nemačku. On je 2000. živeo u Njujorku i toliko ga dobro poznaje da sam bila fascinirana. Odseli smo u elitnom hotelu u Sohou, koji je radio Filip Stark. Lotar se potrudio da to budu tri dana iz bajke – prisetila se bila ona, kojoj je brak s proslavljenim fudbalerom, te fudbalskim trenerom, potrajao svega četiri godine.

Marijana i Lotar Mateus, Profimedia
 

Zvanično, pak, razveli su se 2009, a malo pre toga, otkrila je ona jednom, suočila se bila sa tumorom.

- ...Posle svih tih putovanja, prijema, intenzivnog vrtoglavog života koji smo vodili, počelo je da puca po šavovima. Ne bih se toliko umorila od svega da se nisam uželela sebe i davanja sebe nekim drugim ljudima, a ne samo njemu. Nešto malo pre razvoda mi je između jajnika i debelog creva dijagnostikovan ogroman tumor za koji se do operacije nije znalo da li je maligni. Tada sam prvi put shvatila koliko sam stresan život imala sa Lotarom Mateusom. Bolest me je naterala na preispitivanje i nametala mi pitanje da li ga i dalje volim. Ako ne, zbog čega ta mesečna apanaža i finansijska sigurnost koju mi je pružao treba da bude jedina važna stvar u mom životu - pitala se za „Story" Marijana koja je bila operisana u Salcburgu; nikada kao tada, priznaje, nije osećala slabost, ali je uspela na svom putu ka ozdravljenju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marijana (@marijanamateus)

 

- Šest nedelja sam živela sa saznanjem da me čeka ozbiljna i teška operacija. Nikada u životu nisam bila toliko slaba, ali sam sve stoički izdržala. Imala sam divnog doktora, sjajnu negu i mnogo sreće da je sve dobro prošlo. Kada su videli u kakvoj je fazi tumor, rekli su mi sa stoprocentnom sigurnošću da neće biti nikakvih zračenja i da će se sve povući samo od sebe - objasnila je ona.

Kada je, pak, ispričala da on nije bio uz nju dok se lečila, njega je to prilično zabolelo.

– Zabolelo ga je to što sam nemačkom magazinu Bunte otvorila dušu i rekla da nije bio uz mene dok sam bila u bolnici. On je to kasnije demantovao na televiziji RTL, kazavši kako mi je svakodnevno donosio hranu u bolničku postelju, ali činjenica je da u njegovom pasošu postoji dokaz da je u to vreme bio na putovanju u Izraelu – kazala je bila Marijana Mateus.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike