Zavirite u luks stanove Marijane Mateus: Ima ih nekoliko u Evropi, svaki je drugačije uređen, a svi imaju jednu zajedničku stvar (FOTO)

29.12.2022

07:30

2

Glamura im ne manjka, a za svaki se posebno potrudila

Zavirite u luks stanove Marijane Mateus: Ima ih nekoliko u Evropi, svaki je drugačije uređen, a svi imaju jednu zajedničku stvar (FOTO)
Marijana Mateus - Copyright Instagram printscreen/marijanamateus

Marijana Mateus, modna dizajnerka, privlači već godinama pažnju javnosti, a veoma često je njen stil glavna tema. 

Međutim, pored toga kako se oblači i sa kim se zabavlja, mnoge interesuje i kako je uredila svoj dom, tačnije više njih. 

Naime, Marijana poseduje nekoliko nekretnina širom sveta, a svaka od njih predstavlja pravu oazu luksuza. Ona je živela u Austriji i Americi, a dosta vremena provodi u Budimpešti, Londonu, Frankfurtu i Beogradu.

ATAImages/Antonio Ahel
Marijana Mateus

Ono što je zajedničko svakom od njih jeste dašak glamura koji je Marijana unela u njih.

Detalji od kojih zastaje dah

Kada je u pitanju Marijanin stan u Nemačkoj, konkretno u Frankfurtu, dizajnerka ga je, kako se moglo videti, uredila u crno beloj boji, sa posebnom stolicom - ležaljkom na kojoj voli da uživa. Odlikuju ga i veliki prozori.

S druge strane, njen dom u Londonu je poseban pre svega zbog toga što u njemu provodi mnogo vremena. Sve detalje pažljivo je birala, posebno mesto zauzimaju uramljene fotografije članova porodice, zanimljive tapete, ali i crvenu sofu koja zauzima posebno mesto u dnevnom boravku.  

Poznato je da Marijana veoma vodi računa o svom izgledu, pa u kući ima i svoju teretanu.

Očigledno u Beogradu Marijana najviše vremena voli da provodi napolju, pa je tako njena terasa dekorisana cvećem i modernim stolicama za odmor, što bi samo značilo da je i ostatak njenog stana slično uređen.

Inače, njen zet je nedavno kupio vilu od 64 miliona dolara, u kojoj će se baškariti Marijanina ćerka, pa je očigledno da svi vole luksuz i uživaju u njemu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike