Pevačica želela da posvađa Sandru Afriku i Draganu Mirković: Stigla joj je poruka da se viđam sa Tonijem Bijelićem

11.06.2024

22:53

0

Smetao joj je njen uspeh

Pevačica želela da posvađa Sandru Afriku i Draganu Mirković: Stigla joj je poruka da se viđam sa Tonijem Bijelićem
Sandra Afrika - Copyright ATA Images/A.A.

Sandra Afrika pre početka solo karijere, radila je kao plesačica na nastupima Mileta Kitića. Pevačica je potom otpočela samostalnu karijeru i izbacila singl "Afrika" po kome je i dobila nadimak. Ubrzo su počeli da se nižu hitovi, ali je jedino televizija Dragane Mirković bila mesto gde se reklamirala.

- Dragana i ja smo bile u divnom odnosu. Tada nisi imao ni gde da se reklamiraš. Na početku karijere mene niko nije zvao, a jedino je ona bila tu. Dobrih pet-šest godina sam ja njoj mesečno odnosila baš dosta para. Svakog meseca, sve što sam zaradila sam davala njoj. Ostavljala sam koliko nam treba za kiriju i za troškove, a sve ostalo smo davali za reklamu, pesme i spotove. Dragana i ja smo u divnim odnosima, poštujem i nju i njenu sestru - rekla je Sandra.

ATAImages/ A.A.
Sandra Afrika

Njen uspeh zasmetao je kolegama sa estrade, pa su pokušali da joj podmetnu skandal, te je do Dragane stigao mejl u kome je pisalo da je Sandra ljubavnica njenog supruga Tonija.

- Tada sam mnogo radila i počela sam da smetam nekim kolegama koji su tada bili dugo na estradi. Govorili su: "Šta ova hoće? Do juče je igrala sa Miletom Kitićem, a sada košta ovoliko". Bilo je svakakvih komentara. To je otišlo toliko daleko da je u jednom momentu Dragani stigla poruka na mejl da se ja tajno viđam sa njenim Tonijem. Ja kod njih nisam provodila neko vreme u kući, ali kada sam im nosila novac na televiziju, sedela sam sa njima i pila kafu. Imali smo divan odnos - prisetila se pevačica za Infromer, pa dodala:

- Kada je stigao taj mejl, verujemo jedni drugima, ali kako je prošlo mesec-dva dana, više mi niko ništa nije verovao. Ne saznaje se odakle to ide. Ne sumnjaju da ja stvarno imam nešto sa tim čovekom, nego postajem sumnjiva da hoću neki vid reklame. Postajem sumnjiva da ja hoću preko njih da se reklamiram. Izgleda kao da koristim. Jeste da ja plaćam tu reklamu, ali oni su bili tu za mene. Niko me nije hteo ni za pare, da ja platim da se negde pojavim. Jedina je ona tu za mene na početku i divna je bila prema meni i ispada da ja koristim to. Već postaje problem, a ja ne znam ko je poslao mejl - rekla je Afrika.

ATAImages/M. M.
Dragana Mirković i Toni Bijelić

Ubrzo se saznalo da je lažni mejl poslala jedna njena koleginica, koja je zaboravila da je sa istog godinama ranije odgovarala na pitanja novinaru.

- Sva sreća, posle nekih mesec-dva dana saznamo ko je. Mikiša i ja kod kuće komentarišemo da vidimo da nam neko podmeće i da hoće da nas skloni i sa te jedne televizije koju imamo. Samo se tu reklamiramo. Lude jer vide pet spiskova gde sve nastupam. Naravno da im smetam. Gazde klubova kada vide gde sve nastupam, ja punim klubove... Smetam svima i gledaju kako da se ja maknem. Sva sreća, u jednom momentu neki novinar koji je bio dobar sa Draganom saznaje da je mejl od jedne moje koleginice. On je Dragani pokazao da je sa tog mejla pre ne znam koliko godina pevačica odgovarala na njegova pitanja. Ta osoba koja je htela meni da podmetne nogu, ona je zaboravila da je koristila taj mejl. Dragana saznaje ko je to i shvata da ja nemam apsolutno nikakve veze sa tim. To pamtim kao nešto najgore i najružnije - rekla je Sandra.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike