Koleginice podržale Sandru Afriku nakon što je priznala da vuče traume iz detinjstva: "To je zlostavljanje!" (FOTO)

11.06.2024

17:16

0

Nisu ni slutile šta njihova koleginica godinama krije

Koleginice podržale Sandru Afriku nakon što je priznala da vuče traume iz detinjstva: "To je zlostavljanje!" (FOTO)
Sandra Afrika - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Pevačica Sandra Afrika nedavno je tokom jednog gostovanja priznala da je odrasla pored vrlo strogog oca, koji ju je za najmanje dečije nestašluke vrlo strogo kažnjavao, a zbog loših ocena šišao na ćelavo.

Ova emotivna ispovest naišla je na veliku pažnju kod javnosti, jer niko nije ni slutio da je pevačica o ovome godinama ćutala. Tim povodom su se na društvenim mrežama oglasile njene koleginice, Rada Manojlović i Zejna Murkić, i podržale Sandru.

- Ovo je zlostavljanje! I dokaz da nije svako da bude roditelj… Podrška za dragu Sandru. Po tebi se nikad ne bi reklo da si imala ovakve traume, a to samo znači da te Bog i neka viša sila vode i daju ti snagu da budeš tako vedra, nasmejana, pozitivna i uspešna. Veliki ljudi imaju velika iskušenja, a ti si rođena pod srećnom zvezdom - napisala je Rada.

Printscreen Twitter/ RadaManojlović
 

Za njom se oglasila i Zejna i istakla da smatra da je ovo "zločin".

- Strogoća i traume samo učine da deca žele da pobegnu i taj bunt u njima ih natera na probanje svega i svačega, a kasnije slede depresija i trauma koja se sigurno odrazi na neki aspekt života. Sandra je jaka i vredna žena i to šišanje na ćelavo je zločin - poručila je ona.

Printscreen/Tviter/zejnazejna
 

Podsetimo, Sandra je pokušala da suzdrži suze, ali se na kraju emisije ipak rasplakala ističući da godinama nije u kontaktu sa oce,

- Ja sam mogla sve kod moje mame, samo sam morala da joj kažem gde sam i sa kim, a na primer otac, kada dobijem keca u školi, bukvalno me je šišao na ćelavo - ispričala je za Informer, pa dodala:

- Nisam ga videla godinama. Od dana kada je otišao, nikada se više nije javio, nijedan rođendan nije čestitao, čak ni punoletstvo - rekla je.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike