Jedan od najvećih hitova Rade Manojlović u stvari je pisan za ovu pevačicu: Dugo ga je čuvala, a evo što ga nije i snimila!

24.05.2024

16:45

0

Svakako, drago joj je što je koleginici pesma donela veliki uspeh

Jedan od najvećih hitova Rade Manojlović u stvari je pisan za ovu pevačicu: Dugo ga je čuvala, a evo što ga nije i snimila!
Rada Manojlović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Radmila Manojlović na sceni je aktivna od 2003. godine i do sada je već brojnim pesama „kupila" srca publike. Među njima je svakako i „Nikada više", koja u stvari - nije pisana za nju.

Ivani Šašić je, naime, bilo u planu da je danas-sutra izda, ali zbog problema na privatnom planu, prepustila ju je mlađoj koleginici s estrade.

– Pesma „Nikada više" je urađena za mene. Braja (Dragan Brajović) ju je napisao za mene i ta pesma je bila kod mene dugo. Tada sam bila trudna sa prvim sinom, gde sam imala zdravstvene probleme. U tom momentu sam rekla Braji da ne bih snimala ništa – objasnila je Ivana svojevremeno, prenosi „Grand", a pevačica je dodala kako joj je drago što je numera „otputovala" do Rade i donela joj veliki uspeh.

Ivana Šašić, ATAImages/Antonio Ahel
 

Po njenom mišljenju, od Manojlovićeve je pesma napravila zvezdu.

- Ta pesma je otišla kod Rade Manojlović i napravila zvezdu od nje. Imaš u životu uvek onu priču „nije kome je rečeno, nego kome je suđeno" – zaključila je tada.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike