Godinama su se znali, a sad su i zajedno! Joca Stefanović o devojci: Otkrio i da li je ljubomorna kad mu druge prilaze!

11.06.2024

12:20

1

Već idu ruku pod ruku po prestoničkim događajima

Godinama su se znali, a sad su i zajedno! Joca Stefanović o devojci: Otkrio i da li je ljubomorna kad mu druge prilaze!
Jovan Stefanović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Jovan Stefanović nije propustio da dođe i podrži koleginicu Tanju Savić kada je slavila novi album, te najavila Arenu za novembar. Tada, pred okupljenim medijima Joca jeste priznao da se pojavio ruku pod ruku sa svojom devojkom, ali nije želeo da obelodani previše detalja njihovog odnosa.

- Lepo nam je za sada. Ne bih ništa o našoj vezi govorio. Mi se znamo dugo godina, ali smo obnovili kontakt kad smo počeli da nastupamo zajedno. Ona je iz naše branše - naglasio je, pa dodao:

- Ljubomorna je kad mi prilaze devojke u nekoj normalnoj meri - otkrio je, pak, on kom je svakako želja da osim na poslovnom naniže uspehe i na privatnom planu, te osnuje porodicu.

Joca Stefanović na promociji albuma Tanje Savić, ATAImages/Antonio Ahel
 

Tanja je, inače, u okviru novog projekta objavila i jedan duet s Banetom Bojanićem. Stefanović, upitan što se on još nije odvažio na takav korak, odgovorio je da jednostavno - nije bilo prilike za to.

-  Nije bila neka dobra pesma za nas da bi razmišljali u tom pravcu. Ako se tako nešto pojavi, zašto da ne. Tanja je sjajan vokal, ja volim da snimam sa sjajnim vokalima, ali i dobrim ljudima - kazao je on „Informeru".

Tanja Savić, ATAImages/ Antonio Ahel
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike