Joca Stefanović prvi put o navodnoj aferi sa zadrugarkom: Ovakav marketing mi ne treba, poznajem Matoru!

20.11.2023

17:59

0

Pevač se do sada nije oglašavao o ovome, ali je rešio da ispriča svoju stranu priče

Joca Stefanović prvi put o navodnoj aferi sa zadrugarkom: Ovakav marketing mi ne treba, poznajem Matoru!
Joca Stefanović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Anita Stanojlović i Jovana Tomić Matora trenutno prolaze kroz težak period. Otkako su se, naime, pojavile priče da je Anita prevarila Jovanu, skandal ne jenjava, a u jednom trenutku je u sve upleten i pevač Joca Stefanović

O njemu su krenule da kruže priče da je imao aferu sa Anitom, što je on sada rešio javno da demantuje. Inače, te priče su otišle toliko daleko da su čak postojale tvrdnje da joj je napravio dete.

ATAImages/Antonio Ahel
Joca Stefanović

- Meni takva vrsta marketinga ne treba. Za mene je to sa Anitom bio loš marketing. Demantujem sve vezano za Anitu. Devojku uopšte ne poznajem. Sa Matorom sam u odličnim odnosima i želim da se ogradim. Kad god sam bio na nastupima, Anitu nisam primećivao i mislim da nikada nije ni bila. Matora je bila nekoliko puta, nju poznajem, ne znam odakle je i potekla ta priča. Ako je i Anita bila, ja je nisam primetio, jer ne znam ni kako devojka izgleda. Matora je nekoliko puta dolazila, ostavljala je odličan bakšiš, galantna je. Za mene je ovo loš marketing. Nema ni govora o pravljenu dece, obična budalaština - priča Joca i dodaje:

Antonio Ahel/ATAImages
Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović

- Prvo ja kad radim ne pijem, drugo ne ostajem posle nastupa ni sa kim. Ne mogu da gledam ni sebe, ni ljude, ni nikoga. Nismo Anita i ja nikada bili intimni. Kako je mogla da izgubi bebu i odmah da uđe u Zadrugu? Video sam da je i Milica Dugalić iznela u javnost da je čula priču da smo Anita i ja bili intimni. Od koga si ti čula priče molim te? 20 godina nije izašla iz kuće. Poznajem je dugi niz godina, razočarala me svojom izjavom.

ATAImages/G. G.
Joca Stefanović

Podsetimo, izvesna tiktokerka Matea iznela je u javnost da se dopisivala sa Anitom i to na dan njene svadbe sa Matorom, koja se desila ovog leta. 

Matora je toliko razočarana u svoju suprugu, da je čak izjavila da želi da se razvede.

Bonus video:

(Blic)

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike