Joca Stefanović o poslu i kolegama sa estrade: Sve je ovo iluzija iza koje pojma nemate šta stoji!

22.07.2021

17:02 >> 17:53

0

Prema njegovim rečima, uprkos tome kako se ko sa scene predstavlja, zajedno nemaju ni 100 evra na raspolaganju te činjenica jeste da se ljudima plasira ono š

Joca Stefanović o poslu i kolegama sa estrade: Sve je ovo iluzija iza koje pojma nemate šta stoji!
Copyright Joca Stefanović ATAImages/Antonio Ahel

Joca Stefanović ne krije radost što sada radi više nego ikad. U pauzi, bio je tonac, ali kako su nastupi ponovo „na snazi”, to više ne stiže u tolikoj meri.

– Kao da mi se podigla popularnost naglo, baš dosta nastupam, dobio sam volje da radim i novu pesmu – počeo je on u razgovoru za „Kurir” televiziju, pa istakao da se sada svakako vraća mikrofonu, iako se u jednom periodu, razočaran u estradu, posvetio studijskom poslu pod „Grandovim” krovom.

– Ima mnogo priča koje su iza svega ovoga. To zašto nisam hteo da se bavim pevanjem, zato što sam se razočarao u neke stvari, u neke ljude. Donosio sam odluke koje nije trebalo da donesem – kaže Joca, koji ne planira da stane.

– Planiram da nastavim da radim kao pevač jer nisam tonac, iako to znam da radim. Krenuli su nastupi i ne stižem mnogo da budem tonac i srećan sam zbog toga… Da nisam radio kao tonac radio bih bilo šta drugo jer nisam hteo da sedim kući i da ćekam da mi Bog kaže: „E, ‘ajde sad, druže, može nešto da se radi”. Jasno mi je bilo da sam ja taj koji nešto mora da uradi, samo ja mogu da pomognem sebi. Preduzeo sam korake i uradio najnormalniju stvar – rekao je „Telegrafu” on, koji tvrdi da, uspkos glamuroznim životima koje predstavljaju u javnosti i na društvenim mrežama, mnogi pevači u džepu nemaju 100 evra, te da je „sve što narod vidi u stvari samo iluzija”.

– Uprkos tome kako se predstavljaju, nemaju svi 100 evra zajedno. Sve je to iluzija, ovo što ti i ja radimo je iluzija, ljudima se plasira ono što hoće da čuju. Sve što ljudi gledate je jedna velika iluzija i ne znate šta stoji iza toga – ispričao je Stefanović.

Pročitajte još:

Sa druge strane, kao jedan od najatraktivnijih pevača sa domaće scene, nije toliko siguran zašto žene i na šta „padaju” kada je on u pitanju.

– Ne znam na šta padaju, časna reč. Šta neko vidi u meni: mali sam, skraćen, pevač sam, nisam neka prilika. Koja bi me majka htela, nas već bije glas da smo švaleri. Eto, to su već četiri razloga zašto neko ne treba da bude sa mnom – kaže Joca gorepomenutoj televiziji i dodaje da je viša sila to što ga devojke vole.

Kako dalje navodi, veruje da je privlačan samo zato što je opušten i prirodan. Ipak, njegov Instagram je pun provokativnih fotografija na kojima pokazuje svoje mišiće koje je vredno „zaradio”.

– To je dokaz da se u proteklih godinu dana samo treniralo, sada zbog obaveza idem malo slabije u teretanu – zaključuje on.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike