Koja poznata glumica će se baškariti u ovoj vili? Zavoleli ste je u hit seriji, a za novi dom je iskeširala 13,5 miliona dolara! (FOTO)

07.06.2024

18:11

0

Ima se, može se

Koja poznata glumica će se baškariti u ovoj vili? Zavoleli ste je u hit seriji, a za novi dom je iskeširala 13,5 miliona dolara! (FOTO)
Vila Sidni Svini - Copyright Profimedia

Holivudske zvezde neretko vole da menjaju, odnosno prodaju svoje vile i kupuju nove, pa tako s vremena na vreme možemo, barem na fotografijama, i mi da uživamo u luksuzu kao i oni.

To je sada slučaj sa Sidni Svini, glumicom koju je domaća javnost, one nešto mlađe generacije, zavolela u seriji "Euforija".

Ona je pazarila novu vilu na Floridi, kraj okeana, a za koju je iskeširala 13,5 miliona dolara. Sidni je čak i uštedela, s obzirom na to da je početna cena bila za 4,5 miliona dolara veća.

Profimedia
Sidni Svini

Vila se prostire na 7720 kvadratnih metara, ima šest spavaćih soba, osam kupatila, veliku kuhinju, vinsku sobu u kojoj može da drži do 520 boca vina, ali i ogroman akvarijum.

Kuća poseduje teretanu i sobu za igranje igrica, dok se u dvorištu nalazi veliki bazen, džakuzi i privatno pristanište za jedan manji brod.

Inače, nagađa se da li je Sidni ovaj dom kupila sama ili sa verenikom Džonatanom Dejvinom.

Pored ove, Sidni ima kuću i u Los Anđelesu koju je kupila 2021. godine, a zanimljivo je da je mnogo ranije ta kuća pripadala njenoj porodici, ali su morali da je prodaju. Ipak, sad je ponovo u njihovim rukama.

- Uvek sam mislila da ću, kada napunim 18 godina, imati puno novca i uspeti da otkupim kuću svojih roditelja i sve nas ponovo okupiti. To mi nije baš tako pošlo za rukom, ali je za mene veliko postignuće što sam uspela da ponovo budem u toj kući - rekla je Sidni.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike