Sidni Svini u ulozi čuvene bokserke koju su zvali "ženski Roki": Uspeh iza kog se krila jeziva životna priča (FOTO)

10.05.2024

18:05

0

Autor: Dejan Ćirić

Niko nije znao sa kakvim problemima se suočavala u privatnom životu

Sidni Svini u ulozi čuvene bokserke koju su zvali "ženski Roki": Uspeh iza kog se krila jeziva životna priča (FOTO)
Copyright Profimedia

Nakon uspeha romantične komedije "Anyone But You" i horora "Immaculate" Sidni Svini, jedna od najtraženijih mladih zvezda današnjice, igraće pionirku boksa Kristi Martin. 

Profimedia
 

Zasad neimenovani biografski film prikazaće priču o usponu Martin, koja je postala najpoznatija američka bokserka devedesetih, koju su zvali "ženskim Roki". Njen život promenio se 1989. godine, kada je upoznala svog menadžera, a kasnije i supruga Džima Martina.

Zlostavljanje i pokušaj ubistva

Postala je prva žena koja je potpisala ugovor sa legendarnim bokserskim promoterom Donom Kingom i prva koja se pojavila na naslovnici časopisa Sports Illustrated.

Profimedia
 

Njen šarm, dobar izgled i uspeh u ringu pretvorili su je u zvezdu boksa, ali niko nije znao sa kakvim problemima se suočavala u privatnom životu. Poznata sportistkinja bila je žrtva toksičnih veza i porodičnog zlostavljanja, a 2010. godine njen bivši muž je pokušao da je ubije. 

Profimedia
 

Svini je uzbuđena zbog nadolazećeg projekta.

- Rvanje i kik-boks trenirala sam od dvanaeste do devetnaeste godine. Žudim za povratkom u ring, treniranjem i transformacijom tela. Kristina priča nije laka, fizički i emotivno je zahtevna, puna je teških prepreka. Ali, volim izazove - izjavila je glumica, prenosi index.hr.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike