Kloi Kardašijan se boji da će ostati u celibatu: Trenutno nije izvodljivo da se viđam sa nekim

08.06.2024

07:45

0

Približila probleme samohranih majki

Kloi Kardašijan se boji da će ostati u celibatu: Trenutno nije izvodljivo da se viđam sa nekim
profimedia-0700216093 - Copyright Profimedia

Kloi Kardašijan progovorila je o svom ljubavnom životu u poslednjoj epizodi emisije "Život sa Kardašijanovima".

Nakon kraha ljubavi sa Tristanom Tompsonom, ostala je samohrana majka dvoje dece, a zbog brojnih obaveza ne stiže da se posveti traganju za partnerom. Ona je to otkrila tokom razgovora sa Skotom Disikom, koji ju je pitao da li ide na "dejtove", na šta je Kloi odgovorila negativno.

Ona je odlučila da otvoreno govori o pristiscima sa kojima se suočava, ali je potegla i vrlo bitnu temu, te približila koliko je teško samohranim majkama da se posvete ljubavnom životu.

Profimedia
Kloi Kardašijan

- Ne želim da me ljudi osuđuju zbog toga što sam usresređena na sebe i svoju porodicu. Nisam se viđala ni s kim dve i po godine, ali to ne znači da ne vrednujem ljubav. Jednostavno sam se fokusirala na druge stvari u životu.

Kloi je potom objasnila da je reč o jednoj fazi života tokom koje želi da bude posvećena deci, ali i da trenutno ne može da zamisli da ima partnera.

Profimedia
Kloi Kardašijan

- Volim da budem majka i da budem posvećena svojoj porodici. Ali to ne znači da ću zauvek ostati sama. Samo želim da budem sigurna da sam spremna pre nego se ponovo otvorim za ljubav - iznenadila je iskrenošću, pa dodala:

- Da li misliš da ću biti u celibatu do kraja života? Ne želim da iko prekida moju trenutnu rutinu. Recimo da sad izlazim s nekim. Nemam pojma kako je viđati se sa nekim kad imam decu zato što te neću dovesti u kuću kod moje djece, niti ću ići kod tebe gde možeš da me ubiješ u podrumu, niti ću ići u javni restoran gde mogu da nas fotografišu jer ćeš onda postati ‘samo jedan u nizu‘ u očima javnosti - rekla je. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike