Emotivna poruka Kloi Kardašijan posvećena devojkama koje obožava: Hvala što me niste osuđivale kad sam pravila greške

12.03.2024

23:42

0

Uspela je i da ih rasplače

Emotivna poruka Kloi Kardašijan posvećena devojkama koje obožava: Hvala što me niste osuđivale kad sam pravila greške
Kloi Kardašijan - Copyright Profimedia

Kloi Kardašijan je vrlo emotivnom čestitkom poželela srećan rođendan svojim dugogodišnjim drugaricama, Maliki i Kadidži, a osvrnula se na to da treba da budu zahvalne na tome što su starije.

Ona je objavila nekoliko njihovih zajedničkih fotografija, a čestitka je mnoge raznežila.

- Odrastanje je stvarno luda stvar... Kada si mlađi, sve što želiš je da izlaziš, ideš na žurke, da budeš viđen. Imaš tonu prijatelja, a niko ne zna kakav si ti zaista - započela je Kloi, pa nastavila:

- Onda, postaneš malo stariji i kako godine prolaze, žudiš za jednostavnošću. Više mira. Prijateljima koje možeš da nabrojiš na prste jedne ruke. Žudiš za onim "ništa" sa nekim. Za stvarima koje čine da se osećaš bezbedno.

Na kraju se obratila i direktno drugaricama bliznakinjama.

- Bliznakinje, vi ste moja sigurna zona. Vi ste one sa kojima želim da radim sve i ništa. Vi ste one na koje sam uvek mogla da računam. Blagoslovena sam što vas imam još otkad smo bile tinejdžerke. Od momenta kada smo se upoznale, odmah smo kliknule. Razumemo se. Postale smo "trojka" i nikad nismo gledali unazad. Hvala vam što mi uvek verujete, što me držite za ruku dok idemo kroz život. Privilegija je i čast imati vaše prijateljstvo toliko dugo. Oh, kakve samo uspomene imamo i tajne koje će umerti sa nama. Znam da magija postoji u vašim dušama i ne mogu da dočekam da vidim kako sijate sve jače i jače iz godine u godinu. Ovo je samo početak - napisala je Kloi, pa zaključila:

- Neki ljudi dođu u tvoj život i učine ga boljim. Vas dve činite život boljim, slađim. Hvala što me nikad niste osuđivale kada sam pravila greške, što ste se smejale sa mnom do suza, što ste plakale sa mnom dok nismo počele da se smejemo, za neprospavane noći i što ste uvek tu. Uvek ćete biti "moje osobe", kroz dobro i loše, do kraja.

Profimedia
Kloi Kardašijan

Malika i Kadidža nisu ostale ravnodušne, pa su joj se odmah zahvalile.

- Lepo si ovo skrojila KK. Volim te zauvek - napisala je Malika, a njena sestra se nadovezala:

- Ništa ne završavamo! Dođavola, plačem! Hvala ti, bebo. Volim te, zauvek.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike