Estrada se okupila na gala venčanju pevačice i fudbalera: Unutra sve pršti od luksuza (FOTO)

06.06.2024

17:58

0

Prizori kao iz bajke

Estrada se okupila na gala venčanju pevačice i fudbalera: Unutra sve pršti od luksuza (FOTO)
Copyright ATAImages/ A.A.

Tamara Milutinović i Darko Jevtić venčali su se danas u Hramu Svetog Save na Vračaru, a posle raskošnog crkvenog venčanja, svatovi su se uputili u jedan prestonički restoran.

Mladenci su se potrudili da dekoracijom "obore s nogu" sve prisutne, pa je napolju postavljen i dečiji vazdušni zamak, kao i sto i stolice za najmlađe, dok su za unutrašnjost odabrali poseban cvetni aranžman. 

Među prvima stigao je Tamarin blizak kolega i prijatelj, Uroš Živković, i to porodično, odnosno sa devojkom i majkom, kojoj je danas rođendan. Za njima došli su i Katarina Grujić i Marko Gobeljić, Vanja Mijatović, Milan Dinčić Dinča, Dragica Zlatić, Aleksandra Mladenović, Andreana Čekić i mnogi drugi...

Podsetimo, kako su mediji preneli, Tamara i Darko su se potrudili da ispoštuju gotovo sve tradicionalne običaje, poput gađanja jabuke i kupovine mlade, za šta je fudbaler navodno iskeširao čak 5.000 evra.

Iako su prošlog leta organizovali tajno građansko venčanje na jednom salašu, sada su imali želju da naprave i svadbu za veći broj gostiju, a pevačica je za ovu priliku odabrala glamuroznu venčanicu od 20.000 evra.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike