Bave se privatnim biznisom: Roditelje Željka Joksimovića retko viđamo, a pričalo se da nisu u dobrim odnosima sa Jovanom (FOTO)

17.03.2024

19:48

0

Majka Vesna želela je da joj sin bude dirigent

Bave se privatnim biznisom: Roditelje Željka Joksimovića retko viđamo, a pričalo se da nisu u dobrim odnosima sa Jovanom (FOTO)
Željko Joksimović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Željko Joksimović odrastao je u Valjevu, gde se školovao i napravio prve muzičke korake. On često sa ponosom govori o rodnom kraju, gde već godinama žive njegovi roditelji, Vesna i Branislav.

Iako su i pevač i njegov rođeni brat Saša svoj put pronašli na javnoj sceni, njihovi roditelji se bave privatnim biznisom.

 

 

Poznato je da žive u skladnom braku i to već 55 godina, a njegova majka iako izbegava medije, jednom prilikom je otkrila da je njena želja bila da joj se sin bavi muzikom.

- Želela sam da bude dirigent. To je bila moja želja. I on to ume. To tinja u njemu. On je pun iznenađenja i živi u tome da sam sebe iznenadi. Nikad se ne zna šta će da bude u budućnosti - svojevremeno je rekla Vesna "Exkluziv", prenosi Blic.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zeljko Joksimovic (@zzeljko)

 

Takođe, pevačeva majka je jednom prikom govorila o njegovim suprugama, te priznala da je sa prvom Željkovom ženom Vesnom i danas u dobrim odnosima, dok je sa Jovanom drugačija situacija.

- Vesna često sa njihovom ćerkom Minom dolazi u našu vikendicu u Valjevu. Uvek smo se dobro slagale i ostale smo u odličnim odnosima. Znam je još iz srednje škole, pa mi je kao ćerka - rekla je jednom prilikom Željkova mama, pa prokomentarisala i sadašnju snaju Jovanu:

- Jovana je potpuno tip devojke kakve Željko voli. Jedno vreme sam je viđala baš često, bile smo vrlo bliske, ali nakon što sam u jednim novinama izjavila da želim unučiće udaljile smo se. Ona izgleda nije mogla to da mi oprosti i od tada je među nama neka distanca - rekla je tada Vesna Joksimović.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike