Ovde je odrastao Željko Joksimović: Porodična kuća opasana visokom ogradom, njegova majka o jednom posebno vodi računa (FOTO)

05.06.2024

08:30

1

Pevač je ovde napravio svoje prve životne i muzičke korake

Ovde je odrastao Željko Joksimović: Porodična kuća opasana visokom ogradom, njegova majka o jednom posebno vodi računa (FOTO)
Željko Joksimović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Željko Joksimović, popularni pevač, danas sa svojom suprugom Jovanom i njihovom decom živi u velikoj vili sa bazenom, ali svoje prve korake napravio je u porodičnom domu u Valjevu.

Njegovi roditelji Branislav i Vesna trudili su se da obojicu svojih sinova izvedu na pravi put, a danas, kada su oni odrasli ljudi sa svojim porodicama, njih dvoje mogu da uživaju u svojim penzionerskim danima.

Vesna, Željkova majka, aktivna je na društvenoj mreži Instagram, pa neretko voli da podeli fotografije iz porodičnog doma, o kom očigledno vodi računa. 

Ono čime Vesna uvek voli da se pohvali jeste njeno cveće, kojeg ima svuda po dvorištu, gde je pre mnogo godina tada mali Željko trčkarao i igrao se. 

Porodična kuća pevača u Valjevu nalazi se na brdu, a opasana je visokom, belom ogradom, dok se na ulazu nalazi crna kapija.

Da u prirodi uživa, govori i činjenica da je svuda oko kuće travnata površina, a Vesna se potrudila i da sve bude lepo osvetljeno kada padne mrak. 

ATAImages/ Antonio Ahel
Željko Joksimović

Ispred ulaza u kuću nalazi se garaža, a njen krov mogu da koriste da bi ugostili porodicu i prijatelje u lepim, sunčanim danima, dok je sama kuća napravljena u stilu kakav se pre mnogo godina praktikovao.

Željko je, podsetimo, završio Valjevsku gimnaziju, a 1993. godine se preselio u Beograd, gde je upisao Fakultet muzičkih umetnosti, a život ga je naveo da ostane i stvara u prestonici.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike