"Živim kao životinja, ne kupam se" Kameron Dijaz bez maske na licu: "Ne moram da brinem kako izgledam!"

06.06.2024

09:34

0

Prija joj što je napustila svet glume

"Živim kao životinja, ne kupam se" Kameron Dijaz bez maske na licu: "Ne moram da brinem kako izgledam!"
Kameron Dijaz - Copyright Profimedia

Glumica Kameron Dijaz i njen izabranik, muzičar Bendži Maden, drugi put su se ostvarili u ulozi roditelja u martu ove godine.

Međutim, Kameron je glumu zamenila vinarstvom, jer je 2018. godine odlučila da se povuče iz Holivuda, a u podkastu "Rule Breakers" ispričala je kako sada izgleda njen život. Ono što joj je najbitnije, jeste da smatra da je donela pravu odluku.

- Upala sam u holivudsku zamku i postala žrtva svih eksploatacija kojima su žene izložene. Dopustila sam da me tretiraju kao objekt - započela je Kameron, pa dodala:

Profimedia
Kameron Dijaz

 

- Ne moram više da brinem o tome kako izgledam. Izgled mi je doslovno zadnja stvar na pameti, preko dana mi ne pada na pamet. Živim kao životinja, ne kupam se. Imam milion kozmetičkih proizvoda i svi skupljaju prašinu na policama. Možda dva puta mesečno uzmem neku kremu, namažem se i mislim - dobro, valjda je ovo dovoljno, hoće li delovati ako se namažem samo jednom? Jednostavno, trenutno nisam u situaciji da trošim bilo kakvu energiju na izgled - potpuno iskreno je ispričala bivša glumica.

Inače, Kameron je nakon duže pauze od glume radila na filmu "Back in Action"sa Džejmijem Foksom, ali on je tokom snimanja završio u bolnici. Kasnije su se vratili na snimanje, a film bi trebalo da izađe do novembra 2024. godine.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike