Procvetala sam! Kameron Dijaz batalila glumu na osam godina, a majčinstvo ju je mnogo promenilo

13.07.2022

15:51

0

Glumica je prethodnih godina živela u ilegali, ali ne krije da joj je gluma nedostaja, ipak, porodica joj je bila fokus

Procvetala sam! Kameron Dijaz batalila glumu na osam godina, a majčinstvo ju je mnogo promenilo
kameron profimedia - Copyright Kameron Dijaz, Profimedia

Glumica Kameron Dijaz se posle osmogodišnje pauze vratila na velika vrata u svet glume i publiku obradovala novim filmom, pod nazivom „Povratak u akciju”.

Dijazova se povukla u ilegalu i posvetila porodici, tokom prethodnih godina udala se za muzičara Bendži Madena sa kojim je dobila naslednicu, i uživala u njenim prvim koracima, a kako kaže, sada je vreme da se vrati poslu koji voli i za koji živi. 

Profimedia
Kameron Dijaz

 

Zvezda filmova „Vanila skaj”, „Maska”, „Venčanje mog najboljeg prijatelja”, priznala je da joj je gluma i te kako nedostajala, ali prvenstvo je dala porodici. 

- Snimanje filmova je posebna stvar, zabavno je biti njegov deo i vežbati uloge - rekla je Diaz, pa dodala:
- Ali da, to je drugačiji način života i na neki način morate biti spremni da to uradite, a ja nisam bila spremna za to neko vreme.

Profimedia
Kameron Dijaz

 

Jedna od najlepših žena Holivuda priznala je da ju je majčinstvo promenilo i da je to doprinelo njenom fizičkom i mentalnom oporavku.

- Sve majke imaju taj trenutak kada gledaju svoje dete i nešto što radi prvi put. I sve su oduševljene! Procvetala sam! Život je lep. Pitam se da li je ćerka jela, da li je umorna, kada je zadremala, koliko je sati, ima li nešto što ona pokušava da mi kaže. Osećam se kao roditelj! Moj posao je da joj pomognem da pronađe reči za svoje emocije, svoje iskustvo, kroz šta prolazi i da joj pomognem da to identifikuje i prođe kroz to - rekla je Kameron u intervjuu za „People”.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike