Bizarne navike svetskih zvezda: Ne peru ruke posle nužde, bolesno pedantne

14.09.2022

05:45

0

Uživaju veliku slavu, a pate od opsesivno - kompulsivnog poremećaja

Bizarne navike svetskih zvezda: Ne peru ruke posle nužde, bolesno pedantne
pamela pit dijaz1 copy - Copyright Photo by Jordan StraussInvisionAP/Profimedia

Svetski poznate zvezde uživaju slavu i popularnost, a malo ko zna sa kakvim se bizarnim navikama i ritualima susreću.

Dok je pojedine sramota o tome da pričaju, drugi to sa svima dele, ne bi li lakše prebrodili svoje strahove. Čudne opsesije i rituale imaju glumica Megan Foks, bivši fudbaler Dejvid Bekam, Kameron Dijaz, Pred Pit, Pamela Anderson i mnogi drugi. 

Naime, glumica Megan Foks kada dođe u restoran ona počinje da se tres od straha, ali samo kada joj donesu pribor za jelo. Naime, ona je priznala da pati od opsesivno - kompulsivnog poremećaja, te da ne može da zamisli da koristi viljušku ili kašiku koju su pre nje drugi koristili. 

Profimedia
Megan Foks

 

I njenu koleginicu Kameron Dijaz, prati ovaj problem - ona je bolesno pedantna. Kako pišu strani mediji, u svom domu najviše je čistila kvake pa je na kraju s njih potpuno uklonila boju. Osim toga, ona otvara vrata laktovima kako ih ne bi dodirnula rukama jer joj je to gadno i prljavo. 

Profimedia
Kameron Dijaz

 

Čudne navike ima i glumac Bred Pit. On slovi za najlepšeg muškarca i miljenika ženske populacije, a sapun za ruke uopšte ne koristi jer „u njemu ima puno toksina“, dok Kristina Agilera ne pere ruke posle obavljanja nužde. 

Tanjug/ Joel C Ryan/Invision/AP
Kameron Dijaz

 

Sa druge strane, glumica za kojom mnogi muškarci uzdišu - Pamela Anderson nikad ne gleda sebe u ogledalu zato jer se boji svog odraza. 

Bonus video:  

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike