Sofija Buš slavi prvi Mesec ponosa! Samo što je priznala da je u vezi sa ženom, okitila se duginim bojama: Pali i poljupci (FOTO)

04.06.2024

07:45

0

Ne krije koliko uživa s fudbalerkom Ešlin Haris

Sofija Buš slavi prvi Mesec ponosa! Samo što je priznala da je u vezi sa ženom, okitila se duginim bojama: Pali i poljupci (FOTO)
Sofija Buš - Copyright Profimedia

Glumica Sofija Buš posle pojedinih veza i dva braka od po godinu dana, najpre s Čedom Majklom Marijem pa sa Grantom Hjuzom, u aprilu je i javno priznala da je u vezi sa ženom, fudbalerkom Ešlin Haris. Ovog juna, Meseca ponosa, ona proslavlja svoj prvi takav mesec i ne skriva koliko je srećna u ljubavi o kojoj se šuškalo još u oktobru 2023. godine.

- Savršen/a si. Naći ćeš svoje ljude, ma koliko vremena da ti treba. I oni će ti pomoći da saznaš još više o sebi. Vredi. Ti vrediš - poručila je na svom Instagramu, pa u idućim „storijima" i pokazala kako izgleda bez šminke, a „okićena" duginim bojama.

Pažnju je, takođe, privukla i snimkom s izabranicom u kom su se i poljubile ispred Ajfelovog tornja, što je izmamilo brojne reakcije njenih fanova.

Iz istih, čini se, sve je manje onih koje je bila iznenadila autovanjem.

- Ne znam šta drugo da kažem sem da ništa nisam videla, dok nisam videla. I mislim da to uopšte nije teško, ako niste na to gledali kao ociju i ako vas nisu gledali tako - pisala je bila Sofija Buš u svom eseju za tamošnji „Glamur".

Sa Harisovom se zna od 2019. godine i, navodno, ostvarile su jači kontakt razgovarajući o ljubavnim rastancima.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike