Zvezda „Tri Hila" u jeku razvoda našla devojku? Ona igra fudbal, prolazi kroz krah braka, a ovo su detalji romanse s glumicom! (FOTO)

19.10.2023

07:45

0

Već su nekoliko puta i viđene zajedno u javnosti

Zvezda „Tri Hila" u jeku razvoda našla devojku? Ona igra fudbal, prolazi kroz krah braka, a ovo su detalji romanse s glumicom! (FOTO)
Copyright Profimedia

Dva meseca pošto se pročulo da se razvodi, Sofija Buš navodno je našla devojku - Ešlin Haris, fudbalerku koja igra za Orlando Prajd i reprezentaciju SAD, a na poziciji golmana. Nekadašnja zvezda „Tri Hila", svojim izborom nema koga nije iznenadila, uzimajući u obzir to da će za sobom uskoro i zvanično imati dva propala braka s Čedom Majklom Marijem, te Grentom Hjuzom, od po godinu dana.

I inače, izlazila je s muškarcima, pa se ovako nečemu baš niko nije nadao.

Sofija Buš, Profimedia
 

Harisova je, sa druge strane, takođe trenutno u procesu rastave. Ona i supruga s kojom i igra u timu, Ali Kriger, u septembru su rešile da stave tačku na svoju ljubav. Zajedno imaju dve ćerke, Oušan i Sloun.

U poslednje vreme, ona i Sofija nekoliko puta su viđene zajedno u okviru gradskih događaja. Jednom čak i u junu, piše „E!News", dok se još ništa o njihovim razvodima nije znalo. Najskorije, pre oko nedelju dana, fotografisale su se s društvom na jednoj žurki u Sijetlu pa je, prema daljim napisima, posebno postalo sumnjivo to - što glumica sve više vremena provodi „u sportu".

 

 

U jeku ovih glasina, kao i kraha brakova, one se još nisu oglašavale.

Ešlin Haris, Profimedia
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike