Holivudska glumica priznala da je u vezi sa ženom, sad otkrila kako se oseća zbog svega: Uplašena sam i tresem se

28.04.2024

07:45

0

Nije joj lako, ali je i srećna

Holivudska glumica priznala da je u vezi sa ženom, sad otkrila kako se oseća zbog svega: Uplašena sam i tresem se
Sofija Buš - Copyright Profimedia

Sofija Buš, koju je domaća publika gledala u serijama "Tri Hil" i "Čikaški policajci", priznala je da je lezbijka u podužem eseju koji je sama napisala za jedan magazin.

Nakon velike podrške koju je dobila, ona je otkrila kako se sada povodom svega oseća.

- Slobodna sam i lagana, ali uplašena i tresem se. I ne bih to menjala ni za šta na svetu - poručila je glumica. 

Profimedia
Sofija Buš

Podsetimo, još pre nekoliko meseci pojavile su se glasine da je Sofija u vezi sa Ešlin Haris, fudbalerkom. Kada su prvi put viđene zajedno, niko nije ni slutio o čemu se radi, jer su tada obe bile u braku. 

Međutim, kako se saznalo da se obe i razvode, doduše Sofija od muškarca, a Ešlin od žene, glasine su postajale sve veće. Zato je Bušova rešila da na njih stavi tačku.

Profimedia
Ešlin Haris

- Konačno se osećam kao da mogu da dišem. Ne mogu da vam objasnim koliko ovo sve oslobađa. Osećala sam se kao da nosim neku težinu i to ko zna koliko dugo. Nisam ni shvatila koliko je teško dok ga nisam spustila dole - napisala je ona u eseju za "Glamur" magazin, pa nastavila:

- Ovo će možda zvučati ludo - ali ljudi koji se oporavljaju od neke traume će me možda razumeti - ponovo mogu duboko da udahnem. Mogu da osetim svoje noge i stopala. Svoja stopala u svojim cipelama sada. Ovo čini da želim da plačem i da se smejem u isto vreme.

Profimedia
Sofija Buš

Podsetimo, sve do sada Sofija je bila u vezama sa muškarcima, a iza sebe ima dva propala braka - sa Čedom Majklom Marijem, te Grentom Hjuzom, a oba su trajala po godinu dana.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike