„Sinana je zbog toga bilo sramota!" Šemsa Suljaković otkrila nepoznat detalj o Sakiću

03.06.2024

09:10

0

Malo ko je ovo znao

„Sinana je zbog toga bilo sramota!" Šemsa Suljaković otkrila nepoznat detalj o Sakiću
Šemsa Suljaković - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Šemsa Suljaković svojevremeno je bila deo „Južnog vetra", baš kao i Dragana Mirković, Mile Kitić, Kemal Malovčić, te sada pokojni Sinan Sakić.

To vreme dan-danas nosi u lepom sećanju, a osvrnuvši se konkretno na druženja sa Sinanom tokom gostovanja u jednoj emisiji posvećenoj njemu, nije mogla da ga od srca ne ishvali, uzimajući u obzir kakav je za nju on čovek bio.

Sakić je, podsetimo, preminuo 1. juna 2018. godine, što je i Šemsi veoma teško palo.

„Sa njim sam se najviše družila..."

Sinan Sakić, ATAImages/ Antonio Ahel
 

- Moj Sindža je bio naj, naj. To je duša od čoveka. S njim sam se najviše privatno družila i bila kod njih i spavala i u Beogradu i u Loznici, kao da sam u svojoj kući - istakla je za „Divan šou" tokom svog uključenja, a onda i otkrila javnosti nepoznat detalj o pokojnom pevaču.  

- S Miletom sam, recimo, volela da pričam viceve koje su malo „masniji", a Sindža nije to voleo. Bilo ga je sramota. Nije on nikada psovao, nije govorio bezobrazne neke reči. S Miletom to ide samo tako, ono naše, sarajevski žargon, a Sindža kad to čuje on viče: „Dobro 'ajde luda, kako si žena luda!" A srce mu i duša ko čitav svet. Njega sam najviše volela. Stvarno, ne zato što njega više nema, nego sam njega najviše volela i uvek ću ga voleti - zaključila je onda ona, piše „Kurir".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike