Krš i lom! Tamara Kalinić pokazala kako joj je izgledao stan nakon pljačke! (FOTO)

21.07.2021

19:00 >> 17:58

0

Autor: Marija Mitić

Influenserka na sreću još uvek ima stvari koje su joj potrebne za posao, iako su u pljački odnesene skupocene tašne, garderoba, satovi...

Krš i lom! Tamara Kalinić pokazala kako joj je izgledao stan nakon pljačke! (FOTO)
Copyright Tamara Kalinić, Foto: ATAImages/ A.A.

Jedna od naših najpoznatijih influenserki, Tamara Kalinić opljačkana je početkom meseca kada su joj provalnici upali u stan u Parizu i iz njega izneli stvari u vrednosti od oko 300.000 evra.

Ona je tek danas na Instagramu pokazala kako joj je izgledao stan nakon pljačke.

– Mnogo pitanja mi istih stiže – da li još uvek imam svoju odeću, obuću i tome slične stvari. Ne brinite, još uvek ih imam što me čini srećnom, s obzirom da su mi potrebne za posao – napisala je Tamara, a potom dodala:

Stan Tamare Kalinić, Printscreen Instagram/ Tamarakalinić

– Ovo su neke od fotografija stana kakvog sam zatekla i shvatila šta se zapravo desilo, šta je tu, a šta nije…

Stan Tamare Kalinić, Printscreen Instagram/ Tamarakalinić

– Ti si mi bila inspiracija i zahvaljujući tebi sam poručila “birkinku”, sive boje, sa okovom boje crvenog zlata, baš kao tvoju. Već sam na listi i stići će mi za godinu dana. Nije mi žao da ti je dam, jer ti si ta koja si me inspirisala… sve će se uskoro srediti. Ima stvari koje nemaju cenu, porodica i prijatelji. Pazi se – bila je samo jedna od poruka podrške koje Tamara dobija u velikom broju, na čemu se takođe zahvalila.

Podsetimo, Tamari su lopovi odneli luksuzne satove, 20 markiranih tašni, kofere i drugo, dok je istraga u toku.

Tamara Kalinić, Kan 2021/Profimedia

– Otkako je većina vas pročitala vesti, mogu da potvrdim da su one nažalost tačne. Ne mogu da opišem rečima kako se sada osećam, ali ono što je najvažnije jeste da sam ja dobro i da imam puno podrške i ljubavi od strane porodice i prijatelja. Poražavajuće je da sve ono za šta sam mukotrpno radila poslednjih deset godina je nestalo. Ja inače ne pričam o lošim stvarima koje mi se dešavaju, ali nikada do sada nisam bila žrtva tako velikog zločina – napisala je ona u svom prvom oglašavanju o pljački.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike