Pevačica se u petom mesecu trudnoće slikala u vešu, pa izazvala lavinu komentara: Moj muž voli kada nemam ništa na sebi (FOTO)

31.05.2024

20:49

0

Jedan komentar je posebno razbesneo

Pevačica se u petom mesecu trudnoće slikala u vešu, pa izazvala lavinu komentara: Moj muž voli kada nemam ništa na sebi (FOTO)
Rialda - Copyright ATA Images/Antonio Ahel

Pevačica Rialda Karahasanović trenutno je u petom mesecu trudnoće, a njene objave na društvenim mrežama govore u prilog tome da uživa u trudničkim danima. 

Naime, ona često objavljuje fotke na kojima joj je stomak u prvom planu, a sada je to uradila čak i u donjem vešu, što se nije dopalo nekim od njenih pratioca. 

- Čestitam, ali čemu takvo slikanje i takvo odevanje, draga Rialda - glasio je jedan od komentara, na koji je pevačica imala spremljen odgovor. 

- Moj muž voli kada nemam ništa na sebi, ali da sam znala da će tebe toliko moje fotografije u gaćama da potresu, dva puta bih razmislila šta ću objaviti - stoji u pevačicinom odgovoru.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rialda (@queenrialda)

 

Podsetimo, Rialdu je njen partner verio na Maldivima, gde joj je pripremio večeru uz obalu, a onda je upitao da se uda za njega. Ubrzo se saznalo i da je u drugom stanju, te se očekuje da će se uskoro i udati. 

- Nisam planirala da pričam o trudnoći, ali kada ste već saznali, onda je u redu i da potvrdim. Hvala vam na čestitkama - rekla je kratko Rialda za Blic.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike