"Zaboravila sam da Kenan postoji!" Rialda se prisetila bivšeg dečka, a onda je urnisala Ša!

26.05.2024

00:21

0

Dečka je uhvatila u preljubi

"Zaboravila sam da Kenan postoji!" Rialda se prisetila bivšeg dečka, a onda je urnisala Ša!
Kenan Tahirović, Rialda Karahasanović - Copyright Antonio Ahel/ATA Images

Rialda Karahasanović prisetila se bivšeg partnera Kenana Tahirovića, sa kojim je uglavnom provodila vreme u okviru "Zadruge 4".

Pevačica, koja je u drugom stanju, opisala je kako se oseća, te da je otišla na pauzu, kada je reč o nastupima.

- Radila sam donedavno, stomak je mogao da se prekrije, ako je u pitanju oversize varijanta. Iskreno da kažem, jedva sam čekala da objavim da sam trudna da bih mogla da se oblačim ko čovek, smučile su mi se široke majice, kao i sakoi. Fizički dobro funkcionišem i u štiklama sam i dalje - rekla je Rialda kroz smeh.

Printscreen/Youtube/HYPE TV
Rialda

 

Pevačica je u emisiji dobila pitanje kada se poslednji put čula sa Kenanom Tahirovićem, Sarajliji sa kojim je raskinula posle rijalitija.

- Bože sačuvaj, zaboravila sam da taj čovek postoji - izjavila je ona kroz smeh i dodala:

- Ne, nemam pojma kada smo se poslednji put čuli, verovatno kada smo raskinuli.

ATA Images/A.A.
Kenan Tahirović, Rialda dok su bili u vezi

 

Dotakla se i cimera iz tadašnje sezone "Zadruge", Nenada Aleksića Ša.

- Ne bih popila kafu sa Ša, ne zato što smo u lošim odnosima, nego smatram da on treba da popije kafu sa nekim psihijatrom. Nije on upropastio karijeru zbog učešća u rijalitiju, već svojim ponašanjem. Rijaliti traje deset meseci, a kada si 24 sata pod kamerama, svoj karakter ne možeš da sakriješ na duže vreme. Ne radi se o tome što je on prevario ženu nego se tu videlo kakav je on (ne)čovek. Mislim da je suštinski bolestan - ističe bivša zadrugarka.

Printscreen „Zadruga Official"
Nenad Aleksić Ša

 

"Prevarila sam dečka"

Karahasnovićeva je dobila i pitanje da li je nekada prevarila dečka.

- Davno, kao klinka, imala sam 16 godina, imala sam dečka, pa sam se zaljubila u DJ-a, ali sam shvatila da to ne radim dobro jer sam bila uhvaćena na delu - kaže Rialda, koja je doživela da joj dečko bude neveran.

- Ne znam da li je to bila prevara, ali smo tehnički jedan dan bili razdvojeni, odnosno prekinulu smo vezu zbog jedne devojke. Drugarica mi je onda pokazala kako je taj moj dečko sedeo sa tom ribom. Rekla sam "Da ne bih ja čekala da se kasnije uverim u nešto, evo sada sam se uverila". Tu se sva priča zaustavila, a posle je bilo pitanje "Da li veruješ meni ili svojim očima". Zasada nemam dioptriju - objasnila je ona, te se dotakla i najveće greške koju je u životu napravila.

Printscreen/Youtube/HYPE TV
Rialda Karahasanović

 

- Ima dosta grešaka, ali ne bih više upadala u rizične investicije koje dovode do ozbiljnih dugovanja. To je bila jedna od ključnih lekcija koje sam naučila, moje učešće u rijalitiju je bilo zbog toga. Matematika je tu očigledna... U tom trenutku sam radila, ali niko nije znao da će se pojaviti korona, pa se to pretvorilo u veću svotu novca za mene, preko 25.000 evra. Potom sediš u kući i ne radiš, jer ne znaš kakva će situacija da bude. Dobila sam poziv za rijaliti i na kraju se sve ispeglalo - zaključila je pevačica u emisiji "Trač kuvanje".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike