Sin Zlate Petrović i Peje upao na tuđe apsolventsko veče: Sa drugom se provodio, pa sve podelio na društvenim mrežama (FOTO/VIDEO)

31.05.2024

19:59

0

Čak su se i slikali sa apsolventima

Sin Zlate Petrović i Peje upao na tuđe apsolventsko veče: Sa drugom se provodio, pa sve podelio na društvenim mrežama (FOTO/VIDEO)
Zlata Petrović i Jovan Pejić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Jovan Pejić, naslednik Zlate Petrović i Zorana Pejića Peje, poslednjih meseci vrlo je aktivan na TikToku, gde je ovog puta podelio kako je sa drugom upao na apsolventsko veče jednog fakulteta. 

Iako nisu bili na spisku studenata, njih dvojica su uspela da se probiju kroz gužvu i upadnu u hotel gde su se provodili sa apsolventima.

- Vraćamo se sa apsolventske večeri, idemo da se presvučemo i upadamo. Jer, ako legnemo i znamo da nismo probali da uđemo, mi ćemo se nervirati - rekao je Jovan dok se snimao u kolima sa drugom. 

Njih dvojica su čak i završili na grupnoj fotografiji studenata završne godine studija, a može se primetiti da su se lepo proveli i uklopili, te niko nije primetio da ne studiraju. 

On je ubrzo i podelio video na TikToku i nasmejao pratioce, a neki su smatrali i da je ovo vrlo hrabar potez. 

 

@pejic_jovan Jedna od jacih veceri hahaha 😂😂haha uski na apsolvensko i ako nismo bili pozvani #fyp #jovanpejic #markoboskovic ♬ Namerno - MC Stojan & Zorana Mićanović

 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike