Sin Zlate Petrović radi kod Željka Mitrovića: Peja iz butika otišao na televiziju, a pevačica mu predložila da zarađuje na drugačiji način

02.11.2022

12:31

1

Jovan ne želi da ga izdržavaju roditelji

Sin Zlate Petrović radi kod Željka Mitrovića: Peja iz butika otišao na televiziju, a pevačica mu predložila da zarađuje na drugačiji način
Jovan Pejić i Zlata Petrović - Copyright Mateja Stanisavljević/ATAImages

Sin Zlate Petrović, Jovan Pejić, do skoro je radio u jednom butiku i to bez obzira na popularnu mamu, a sada je odlučio da nađe drugi posao.

Pevačicin naslednik sada je zaposlen na televiziji Željka Mitrovića, pa je magacinski rad i prodaju u jednom tržnom centru na Karaburmi u Beogradu zamenio finijim.

Printscreen ,,Novo jutro"
Željko Mitrović

Peja je tako angažman počeo na Insta TV, naveo je izvor blizak pevačicinom sinu. On je i ranije govorio da ne želi da ga mama i tata Zoran Pejić Peja izdržavaju, te da mu nije problem da zasuče rukave, na šta je i sama Zlata ponosna. Sada mu se najviše dopada što će kroz novi posao steći još jedno iskustvo.

ATAImages/ Antonio Ahel
Zlata Petrović i Jovan Pejić

Jovan je otkrio kako mu se čini novo zanimanje.

- Jeste, istina je. Prezadovoljan sam, stvarno. Imam odlične kolege. Jako je lepa energija u režiji. Radim kao organizator, odnosno organizujem sva dešavanja u vezi sa "Prvim bendom Srbije". Odlično sam se snašao - istakao je on za Telegraf.

Podsetimo, kada se pre dve godine pročulo da Zlatin i Pejin sin radi i za manje od 50.000 dinara, svi su se iznenadili, a on je otkrio da ne želi da živi na račun svojih poznatih roditelja. Ubrzo se oglasio i fotografijom na kojoj pozira uz novi automobil "golf 7" za koji je štedeo.

ATAImages/Antonio Ahel
Zoran Pejić Peja

- Jovanu želim da pomognem, ali on ne da. Upisao je fakultet, počinje da radi na Pinku, iako mu ja kažem da ne mora. Nek se školuje, ima stan, izdaje ga, neka se od toga izdržava, ali on hoće da radi u organozaciji nekih emisija. Jako je odgovoran i vredan - rekla je Zlata šta misli o novitetima u životu svog sina.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike