"Gagi je davao najbolje što ume!" Anabela iskreno o bivšem mužu, a evo šta najviše zamera Luni

31.05.2024

09:13

0

Nabrojala je tri vrline zeta Marka

"Gagi je davao najbolje što ume!" Anabela iskreno o bivšem mužu, a evo šta najviše zamera Luni
Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Anabela Atijas smogla je snage da, uprkos strahu o kojem je pričala pred kamerama razgovara sa ćerkom Lune Đogani.

Pevačica je priznala šta zamera ćerki, ali se dotakla i Luninog i Ninog oca Gagija Đoganija, sa kojim je dugo bila u braku.

- Kad je trebalo da pomaže, pomagao je, dobar je čovek. Davao je najbolje što je mogao. Svi smo mi mogli bolje. Sve u svemu, bio je najbolja verzija sebe i na kraju se izvukao. Trudio se i radio na sebi, a ja to pozdravljam. Nikad nije kasno da budeš bolji - rekla je Anabela.

ATAImages/ Antonio Ahel
Anabela i Gagi

 

 

Luna i Anabela su bile u rijalitiju "Zadruga" gde su imale sukobe, a prethodno je majka gledala ćerku kako prolazi kroz ljubavni rolerkoster.

- Prolazeći kroz sve to, bar nešto smo učili. Bog mi je dao lekciju, bilo je suđeno da mi ćerka uđe u rijaliti i da naučim sve što moraš. Stvar je samo kako ćemo da odreagujemo na neku situaciju si kakvi ćemo iz iste da izađemo - kaže Anabela, koja dosta radi na sebi.

- Šta sam sve prošla za ovih nekolika godina, mnogo radim na sebi, susrela sam se sa najvećim demonina i najnegativnijim osobinama i reackijama koje čovek može da ima. Pokušala sam i uspela mnogo toga da smirim kod sebe. Spiritualno rastem i ne mogu više da zamerim ništa nikome - izjavila je ona, a potom je Luna zahtevala od majke da joj javno uputi zamerke.

ATAImages/ Antonio Ahel
Anabela i Luna

 

- Zameram ti što nisi više pazila ali ne konkretno na mene, nego na nas. U nekim situacijama si direktno ugrožavala mlađi deo porodice.

- Ne bi bilo uopšte ni normalno da mi zameraš nešto. Bilo je dosta stvari - odgovorila joj je Luna.

- Nije da ti zameram nego je trebalo da budeš mudrija - kaže Anabela.

- Normalno je to, ti si mi majka i treba da mi zameriš - odgovorila joj je Luna.

- Šta sam sve prošla za ove tri godine, mnogo radim na sebi, susrela sam se sa najvećim demonina i najnegativnijim osobinama i reackijama koje čovek može da ima. Pokušala sam i uspela mnogo toga da smirim kod sebe. Spiritualno rastem i ne mogu više da zamerim ništa nikome - opsiala je Anabela i navela tri vrline zeta Marka Miljkovića, sa kojim je ranije bila u lošim odnosima.

- On je veliki borac; gde god ga baciš, on se snalazi. Volim što apsolutno nema problem da radi ni za 5 evra, ni za 5, 555 evra - rekla je Anabela u emisiji "Bunker".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike