"Alkohol je uradio svoje": Prva izjava Gagija Đoganija nakon skandala Marka Miljkovića, otkrio i kako je Luna

14.05.2024

13:56

0

Luna se ne odvaja od dece

"Alkohol je uradio svoje": Prva izjava Gagija Đoganija nakon skandala Marka Miljkovića, otkrio i kako je Luna
Gagi Đogani - Copyright 24sedam/D. B.

Marko Miljković sinoć je priveden nakon prijava komšija za remećenje javnog reda. Naime, on je optužen da je vređao i pretio, a potom se isto ponašao i u policijskoj stanici.

Nadležni organi su odmah reagovali i potvrdili da je bio pod dejstvom alkohola, kao i da mu je određen pritvor od 48 sati.

Mediji su preneli i da je u njihov dom na Bežanijskoj kosi prvi pristigao Lunin otac Gagi Đogani, te objasnio šta se dešava.

24sedam/D. B.
Marko Miljković i Luna Đogani

- Sve što vi znate znam i ja. Čuo sam se s Lunom, s njom sam konstantno na vezi. Sad je kod kuće, sa Markom se nisam se čuo jer je u policiji. Teško mi je sve ovo palo. Alkohol je uradio svoje, nema objašnjenja. Niko nije dobro, Luna nije dobro. Ne znam odakle mu one povrede. Luna je sa decom i loše je - rekao je Gagi za Kurir pa nastavio:

- Zabrinuti smo, iznenadio nas je, opet s druge strane... Ne znam. Luna je ljuta, a opet... Žao mi je što se ovo desilo.

Podsetimo, Miljković je sinoć doveden u Urgentni centar u pratnji policije, sa lisicama na rukama, u iscepanoj majici i vidljivim povredama.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike