Gagi Đogani oči u oči sa ćerkom Lunom! Otkrio šta mu je smetalo kod nje, a evo kako je upoznao Anabelu

23.05.2024

16:01

0

Kaže da mu je žao što brak sa Anabelom nije opstao

Gagi Đogani oči u oči sa ćerkom Lunom! Otkrio šta mu je smetalo kod nje, a evo kako je upoznao Anabelu
Luna, Gagi Đogani - Copyright Antonio Ahel/ATA Images

Gagi Đogani ispričao je svojoj ćerki Luni kako je upoznao njenu majku Anabelu, sa kojoj je ranije bio u braku. 

Denser i pevačica koju su činili grupu "Funky G" bili su zajedno od sredine devedesetih godina pa sve do 2009. godine, kada su se razveli. Iz braka su dobili ćerku Lunu i Ninu.

- Upoznali smo se sa jednom brodu. Ugledao sam je i zaljubio se na prvi pogled, rekao sam "Kako je lepa i kako bi bilo lepo da bude moja žena". Ona je tada imala svog dečka, par puta sam je pogledao, ostavila je veliki utisak na mene. Viđali smo se u prolazu - rekao je Gagi, a potom je Luna podsetila da je Anabelin tadašnji partner umro. Gagi je potom nastavio.

ATAImages/ Antonio Ahel
Anabela Atijas i Gagi Đogani

 

- Ona je bila u Beogradu, ona je došla, sve se sudbinski namestilo, a ja u sudbinu verujem. Trebalo je da se radi prvi spot, a ona je otišla kod svoje majke u Švedskoj. Snimili smo pesmu "Samo u snu". Nisam imao uslova kao alfa mužjak da joj pružam nešto materijalno, rekao sam joj da ode dok nisam nešto uradio po tom pitanju. Nije bila ni svesna da smo postali popularni preko noći. Ja sam zbog tog hita počeo da radim, poslao sam joj i novac. Bila je zbunjena, a posle je shvatila da smo napravili posao. Imali smo onda veliki koncert -  prisetio se on.

- Žao mi je što nisam uspeo da sačuvam brak, voleo bih da sam ostao sa Anabelom - dodao je Gagi.

Luna je pitala oca da joj nabroji tri Anabeline vrline.

- Hoće stvarno da pomogne kada je neko u problemu. Drugo, poštena je i verna je bila u braku, nisam nikad posumnjao da me vara. Dok je bila sa mnom, nisam čak ni neki flert video sa njene strane. Treće, bila je dobra majka i posvećena. Onako kako ti vaspitavaš decu, to si naučila od Anabele - zaključio je Đogani, koji je otkrio šta je Luni zamerio tokom učešća u rijalitiju.

ATAImages/ Antonio Ahel
Luna Đogani

 

- Ta histerija, napadi histerije kad nisam mogao da te obuzdam, to nisam mogao da gledam - rekao je Gagi u emisiji "Bunker".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike