Anabela pruža podršku Marku i Luni nakon skandala: Svakom je to moglo da se desi! Bila sam tu, nisam mogla i ja da padnem

26.05.2024

18:30

0

Brinula je o svima

Anabela pruža podršku Marku i Luni nakon skandala: Svakom je to moglo da se desi! Bila sam tu, nisam mogla i ja da padnem
Anabela Atijas, Luna Đogani i Marko Miljković - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Marko Miljković našao se u centru skandala kada je priveden zbog svađe sa komšijama.

Nakon provedenog vremena u pritvoru, on je pušten kući, a sada su se o svemu oglasile njegova supruga Luna Đogani, ali i tašta Anabela Atijas.

- Šta god da se desi, lepo ili ružno, ja sam tu! Pre svega ja sam njihova majka, baka... jednostavno ne bi bila srećna da ne učestvujem u njihovim životima. Tako treba, moram da svoje podržim i u dobru i u zlu, reklaje pa dodala:

ATAImages/ Antonio Ahel
Anabela i Luna

- Ja sam stvarno bila jaka. Trebam Luni takva jaka... zamisli da smo svi popadali. Maksimalno sam bila smirena da to sve izguramo. Svako je radio po osećaju. Ja sam bila sve vreme sa Miom. Zabavljala sam je da ne oseti ništa i ništa nije ni osetila. Porodica je najbitnija i svi treba da radimo na tome. Sve je za ljude... Svima sve možeda se desi, nemojte da mislite da ne može! Opet na kraju sve se dobro završi.

Anabelin bivši suprug, Gagi Đogani, nedavno je priznao da žali što njihov brak nije uspeo, a sada je pevačica to prokomentarisala.

ATAImages/ A.A.
Luna, Marko i Anabela

- A dobro,mislim da nijedan čovek na svetu kada staje na ludi kamen nema nameru i cilj da to pukne. Svi smo mi imali želju i volju da to opstane i traje, ali dobro... Da je trebalo trajalo bi - poručila je ona u emisiji "Premijera - Vikend specijal".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike