Kad bi se Snežana Đurišić požalila Saši Popoviću da joj treba stan, nešto para, evo kakav bi je odgovor sačekao: Pevačica to dobro zna!

30.05.2024

16:20

0

Prisetivši se, takođe, svojih početaka, otkrila je i ko su joj bili uzori - na jednu koleginicu je još uvek slaba

Kad bi se Snežana Đurišić požalila Saši Popoviću da joj treba stan, nešto para, evo kakav bi je odgovor sačekao: Pevačica to dobro zna!
Snežana Đurišić - Copyright ATAImages/M. P.

Pevačica Snežana Đurišić prisetila se svojih početaka, pa i toga ko su joj bili i ostali uzori u poslu tokom razgovora s jednom medijima. Tada, takođe, otkrila je i javnosti manje poznatu stranu Saše Popovića, naglašavajući kako je on osoba na koju uvek može da se osloni.

- Saša je neko ko, kada bih mu rekla da mi treba stan i da nemam para, on bi reko: „Izvoli". On ima dobro srce i svakome je pomogao, ko god je to želeo i tražio - rekla je Snežana koja, osvrnuvši se na svoje prve pevačke korake, ništa po tom pitanju ne bi menjala.

Na pitanje da li je bilo nečega što joj je teško palo onda, na putu ka uspehu, odgovorila je:

Saša Popović, ATAImages/ Antonio Ahel
 

- To je teško pitanje za mene, jer sam ja počela kao devojčica da pevam. Imala sam roditelje iza sebe i meni zaista ništa nije bilo teško. Kasnije, kada je došla porodica, e, onda je to sve trebalo stići. To je bilo teško, jer zahteva odsustvo - iskrena je bila pevačica, pa je potom dodala:

„Nemam zamerku, niti primedbu!"

- Sve bih uradila isto, kao na početku. Kada je nešto previše teško sačuvati i kada je nešto dobro i dozirano, onda to traje. To je samo sreća. Niko nije posebno pametan da zna kako to treba tačno nego jednostavno to tako ide. Iz kuće ponesete ono što ste poneli i to je to. Kada je moja karijera u pitanju, nemam ni zamerku ni primedbu - objasnila je ona, koja je onda istakla da je u današnje vreme teško imati pravog i iskrenog prijatelja, a još teže sačuvati ga, kao i da joj ne smeta ako se sa njom neko druži samo zato što je javna ličnost.

Snežana Đurišić, ATAImages/F. S.
 

- Ako je nekome to bitno, drago mi je da mogu da ga usrećim svojom prisutnošću. Sačuvati iskrenog prijatelja je danas teško. Danas se brzo živi, poremećeni su neki kodeksi vrednosti i zaista je veliko bogatstvo ako čovek ima pravog prijatelja. Pod tim podrazumevam ljude na koje mogu da računam u svako doba - kazala je ona, te navela Lepu Lukić kao jednu od takvih žena, a koja joj je između ostalog ostala i veliki uzor.

- Lepa Lukić je meni bila uzor i na nju sam slaba. Šta god ona želi, ja samo pristanem - ispričala je.

Lepa Lukić, ATAImages/Antonio Ahel
 

Na pitanje da li bi, s druge strane, pazarila nekretninu poput kuće ili stana na obali mora, Snežana je odgovorila:

- Kada kupite kuću na moru, onda imate puno prijatelja. Šalu na stranu, lepo je imati puno prijatelja. Neko sam ko voli da putuje i ode negde, gde nisam bila. Kada imate kuću na određenom mestu onda vas to vezuje samo za to mesto - rekla je jedna od aktivnih članica žirija „Zvezda Granda", koja ne krije da ume i da se posavetuje sa zvezdama u trenutku kada treba nešto važno da odluči ili uradi.

- Imam prijateljicu koja se bavi astrologijom i ako nešto baš značajno želim da uradim, ja popričam sa njom, jer zvezde definitvno imaju nekog smisla. Nisam zagrižena da slušam samo te savete - kazala je onda, pa otkrila i da li razmišlja o penziji.

- Ja sad razmišljam o penziji (smeh). Volim svoj posao i volim da radim ovo čime se bavim. I onog trenutka kada prestanem da pevam, ja ću nastaviti da se bavim muzikom. Završila sam i muzičku akademiju na kraju krajeva, potkovana sam znanjem koje se zove pismenost. Sigurno da ću onda raditi to, ako mi Bog da zdravlja, a pevaću onoliko koliko ljudi budu tražili i zvali - zaključila je Snežana Đurišić.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike