Ovaj pevač je zvao Snežanu Đurišić u pomoć kad je popio šaku tableta! Posle svađe sa ženom mu više ni do čega nije bilo

07.03.2023

11:25

0

Toliko je bio klonuo duhom zbog svega što se odvilo, da je poželeo da podigne ruku na sebe

Ovaj pevač je zvao Snežanu Đurišić u pomoć kad je popio šaku tableta! Posle svađe sa ženom mu više ni do čega nije bilo
Snežana Đurišić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Dugo se već pričaju razne priče o pokojnom pevaču Ninu Rešiću, ali malo ko je znao da mu je koleginica Snežana Đurišić jednom prilikom spasla život. Posle izvesne svađe sa suprugom, naime, on je toliko bio klonuo duhom da je poželeo da digne ruku na sebe.

Međutim, kada je kazao pevačici koliko je lekova za smirenje popio, ona je odmah alarmirala lekare.

- Nino je tada toliko klonuo duhom da je poželeo da se ubije. Jedne večeri popio je šaku tableta za smirenje. Jedinom iskrenom osobom smatrao je koleginicu Snežanu Đurišić, s kojom je inače imao i duet, koji je u tom periodu bio hit. Objasnio joj je celu porodičnu dramu i ponavljao da hoće da se ubije. Ona je odmah na njegovu adresu poslala Hitnu pomoć, koja ga je odvezla u bolnicu na ispiranje želuca - ispričao je jedan njegov prijatelj, prenose domaći mediji pisanje „Republike", a onda, sam pevač ovako je komentarisao čitavu dramu.

- Ne sećam se kada je to tačno bilo, ali znam da sam popio gomilu tableta i pozvao koleginicu Snežanu Đurišić da joj kažem šta sam uradio. Ona je, kao i svaki dobar čovek i dobar psiholog, na vreme reagovala. Pozvala je Hitnu pomoć, čiji su me službenici prevezli na Vojnomedicinsku akademiju, gde su mi isprali želudac i nekoliko dana ostavili na odeljenju. Sećam se, kad sam se razbudio, osetio sam užasan bol, koji mi je prouzrokovao kateter - kazao je bio on, dok se Đurišićeva nije oglašavala o ovom nemilom događaju.

Podsetimo, Rešić je preminuo sredinom oktobra 2007. godine, a njegova ćerka Sandra pošla je tatinim stopama i sada gradi pevačku karijeru.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike