Olja Bajrami odgovorila na optužbe kompozitora da mu je smestila skandal: Ani i Raletu ću poslati vinjak, da nazdrave za novo prijateljstvo!

05.02.2024

15:20

0

Nikolićevu je i tužila, istakavši kako „preko tako užasnih stvari neće da pređe"

Olja Bajrami odgovorila na optužbe kompozitora da mu je smestila skandal: Ani i Raletu ću poslati vinjak, da nazdrave za novo prijateljstvo!
Olja Bajrami - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Olja Bajrami oglasila se posle navodnih optužbi Gorana Ratkovića Raleta da mu je ona smestila skandal, pa oštro poručila kako se „u ovoj grotesknoj komediji tačno zna ko pije, a ko plaća".

- Ako se nisu svađali, kako su se pomirili? Fali elementarna inteligencija da se da takva izjava u javnost sa takvim naslovom. Glavno je pitanje zašto me Rale nije odmah demantovao u javnosti već sad, kad ima interes za to. U ovoj grotesknoj komediji se tačno zna ko pije, a ko plaća i ništa ja tu ne bih dodala - istakla je, pa nastavila:

- Ko pravi karijeru na skandalima zna svako, nismo zaboravili prisvajanje pesama drugih pevačica. Ani (Nikolić) i Raletu želim sve najlepše, kad budem imala vremena od nastupa i novog albuma, poslaću im po čokanj vinjaka da nazdrave novom prijateljstvu - kazala je „Kuriru" ona, koja je prethodno i tužila koleginicu sa scene ističući kako „preko tih užasnih stvari i ne planira da pređe".  

Olja Bajrami, ATA Images/Antonio Ahel
 

Podsetimo, nakon što je kompozitor obnovio saradnju s Nikolićevom, pošto ga je, kako se navodilo, grebala i čupala ispred njegovog studija krajem decembra, strasti se nikako ne stišavaju. U izjavi za emisiju „Eksluzivno" on je rekao da se između njih u ljubavnom smislu nije ništa desilo, te da su dugogodišnji prijatelji i da je priču oko haosa smislila Bajramijeva.

„Meni je to baš bedno..."

Goran Ratković Rale, Youtube screenshot Grand Magazin TV Grand
 

- Ana i ja se poznajemo od 1998. ili 1999. godine, kad je prvi put došla u studio kod mene da nešto snima. Mi smo prijatelji toliko godina. To što se pričalo da se nešto desilo između nas, to nema veze sa istinom. To neko pokušava, ne neko, već ta treća osoba to pokušava da iskoristi za svoj marketing, što je meni baš bedno - istakao je bio Rale, što se Olji, po svemu sudeći, nimalo nije dopalo.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike