Jelena Karleuša ponovo potkačila Severinu: Uživo je nisam ni prepoznala, podržava politiku svakoga ko je plati

27.05.2024

22:52

0

Pevačica je za mir u regionu

Jelena Karleuša ponovo potkačila Severinu: Uživo je nisam ni prepoznala, podržava politiku svakoga ko je plati
Copyright Printscreen TV Hepi

Jelena Karleuša nedavno se našla u centru pažnje zbog otkazivanja nastupa u Crnoj Gori nakon iskazivanja nezadovoljstva zbog podrške susednih zemalja Nacrtu rezolucije „Međunarodni dan sećanja i obeležavanja genocida u Srebrenici".

Ona je istakla da je vrlo ponosna na svoje poreklo, kao i da ovakvo pisanje istorije ne podržava.

- Umrena i politika pomirenja je sve što nama treba, zarad i ekonomskih odnosa. Svi znamo šta je bilo i u Jasenovcu i Aušvicu, ali svi znamo ko su Nemci danas i koliko su nam potrebni.  

Ona nije bila raspoložena da mnogo komentariše sukob sa koleginicom Severinom, koja je podržala pomenuti nacrt rezolucije.

- Rekli su mi da sam prošla pored nje, ali je nisam prepoznala jer uživo i na slikama nije ista priča. Poenta je u tome da se istina koju ja govorim ne može ni kupiti, ni platiti, a videli smo da ona podržava politiku svakoga ko je plati i gde peva.

Karleuša je kasnije dodala i da brojne njene druge kolege ne žele da se oglašavaju povodom ovih tema iz straha da će ostati bez posla i nastupa u regionu.

- Ako se usudiš da kao Srpkinja, braniš svoje ime i poreklo, to je časno, nikako nije šovinizam, a oni shvataju kao napad na njih. Brojne javne ličnosti u Srbiji se plaše da brane svoju zemlju da bi radili u regionu, ali upravo treba da se radi na tome da se ne plašiš da ogrneš svoju zastavu jer to nije napad. Umerena i politika i zaborav svega pošto bismo do sutra mogli da nabrajamo šta je ko i kome uradio. Rata nikada ne bi bilo da tamo nisu živeli siromašni ljudi, jer kada je dobra ekonomija tu ljudi ne žele rat. Neshvatljivo mi je da ne žele ujedninjenje i dobre odnose sa najjačom ekonomskom zemljom u regionu, a to je svakako Srbija - rekla je Jelena i zaključila:

- Parčaju nas jer smo opasni kada smo ujedinjeni.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike